NAJVEĆA RAZLIKA IZMEĐU SRPSKIH FUDBALERA I KOŠARKAŠA: Ovako je na Karijev spisak za OI reagovao igrač koji je PRECRTAN

Autor:

Sport

23.07.2024

15:31 >> 15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako se to šmekerski radi

NAJVEĆA RAZLIKA IZMEĐU SRPSKIH FUDBALERA I KOŠARKAŠA: Ovako je na Karijev spisak za OI reagovao igrač koji je PRECRTAN

Foto: Starsport

Svetislav Pešić objavio je kojih 12 igrača vodi sa sobom na Olimpijske igre. Sa 16 košarkaša sa prvobitnog šireg spiska, precrtano je četvorica, a iznenađenja nije mnogo bilo.

Jedino je moglo biti dileme oko polaska Dejana Davidovca koji se sinoć vratio iz povrede, kao i Nikole Jovića koji je zaigrao ponovo protiv Japana, ali rešio je Kari i njih da povede.

Oni koji su precrtani su Ognjen Jaramaz, Aleksa Radanov, Aleksej Pokuševski i Dušan Ristić, a poslednji od njih je nakon objavljivanja spiska ostavio jednu veoma šmekersku poruku na društvenim mrežama.

- Velika mi je čast što sam proveo leto sa ovim sjajnim momcima, trenerima i svim ostalim članovima tima. Ne sumnjam da će nas sve obradovati na Olimpijskim igrama i da će se vratiti u Srbiju sa najsjajnijim odličjem - napisao je Ristić na Tviteru.

Iako je na pripremama dobio minimalnu šansu, član ekipe koja je prošle godine u Manili osvojila srebro na Svetskom prvenstvu poneo se gospodski i pokazao koliko mu nošenje reprezentativnog dresa, pa makar i minimalno, znači.

Da se vratimo samo mesec dana unazad na fudbalere i skandale koje su izazvali na Evropskom prvenstvu nezadovoljni odlukom trenera, koja, kakva god bila, treba da se poštuje. Šta god se dešava unutar tima, bilo da ruši hemiju ili popravlja, bitno je ne širiti dalje od ekipe, što su upravo fudbalski reprezentativci uradili. Na oko se vidi da su skromnost i manjak sujete jedan od glavnih razloga zbog kog nam košarkaški nacionalni tim beleži daleko veće uspehe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading