AUUU "BOMBA"! PARTIZAN IPAK DOVODI MONEKEA! Miljenik grobara NA KORAK od Beograda!

Autor:

Sport

23.07.2024

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplozija u Humskoj!

AUUU "BOMBA"! PARTIZAN IPAK DOVODI MONEKEA! Miljenik grobara NA KORAK od Beograda!

Foto: Starsport

Čima Moneke je velika želja grobara i to nije tajna, a iako je izgledalo kao da od posla nema ništa, kako prenosi "Telegraf", Baskonija i Partizan su ipak postigli dogovor oko otkupne klauzule za Nigerijca! Prema navodima tog portala, Baskijci su spremni da za 900000 evra, koliko su crno-beli ponudili, puste sjajnog igrača koji pokriva spoljne pozicije!

To je veliki korak u realizaciji posla, a nema sumnje da će sa Čimom mnogo lakše doći do dogovora, s obzirom na to da je već ostvario posebnu konekciju sa grobarima.

Čekalo se na najveću "bombu" u Humskoj ovog leta i konačno dočekalo, s obzirom na to da bi Moneke bio definitivno najveće ime među novajlijama. Ostaje da se klubovi dogovore i oko ostalih stvari, ali sada posao deluje daleko ostvarljivije. Navijači Partizana bi bili oduševljeni...

Republika

Foto: Starsport

Moneke protiv Partizana

Podsetimo, Partizan su već napustili: kapiten Kevin Panter, njegov zamenik Danilo Anđušić, Zek Ledej, Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Džejlen Smit, a na izlaznim vratima su Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde, kao i verovatno Bruno Kaboklo. Zvanično su došli Frenk Nilikina, Ife Lundberg i Vanja Marinković, ali se čekaju ozvaničenja još mnogih imena poput Arijana Lakića, Marija Nakića, Brendona Dejvisa, Tajrika Džonsa, Ajzea Majka, Isaka Bonge i Sterlinga Brauna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading