CRNI NOVAČE, ŠTA TI URADIŠE? Olimpijske igre UNAKAZILE Đokovića i ostale takmičare (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet u neverici

CRNI NOVAČE, ŠTA TI URADIŠE? Olimpijske igre UNAKAZILE Đokovića i ostale takmičare (FOTO)

Foto: Profimedia

Sve su nam bliže Olimpijske igre u Parizu, a Novak Đoković se sprema za svoje pete učešće. Ovoga puta, najveći cilj mu je osvajanje zlatne medalje, što je jedino ostvarenje koje mu nedostaje u impresivnoj karijeri i zbog čega se za to takmičenje najviše sprema. Žreb za Olimpijski teniski turnir zakazan je za 25. jul, a do tada fanovi tenisa prate turnire koji su priprema za Olimpijadu.

Međunarodni olimpijski komitet organizovao je fotografisanje tenisera i teniserki koji će igrati u Parizu. Međutim, te slike su "kriminalne" po mišljenju mnogih korisnika društvenih mreža i izazvale su pažnju javnosti jer su sportisti izgledali veoma ozbiljno, gotovo kao da su sa interpolove poternice, kako su u šali prokomentarisali fanovi.

Nole će uskoro saznati ko će mu biti rival na Olimpijskim igrama, a to će biti poznato nakon žreba zakazanog za 25. jul. Očekivanja od njegovih nastupa su velika, s obzirom na njegovu izuzetnu karijeru i impresivnu formu koju je pokazao na Vimbldonu.

 

Novak Đoković će se takmičiti za svoju prvu olimpijsku zlatnu medalju. Ovo je izazvalo veliku pažnju i uzbuđenje među njegovim fanovima, koji s nestrpljenjem očekuju rezultate njegovih nastupa na Olimpijadi.

Prvo kolo teniskog turnira na Olimpijskim igrama održaće se 27. i 28. jula, a mečevi će biti odigrani od 12 do 19 časova. Očekuje se da će ovi okršaji privući pažnju brojnih ljubitelja "belog sporta" širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading