OLGA RAZBILA RUMUNKU! Danilovićeva posle samo DVA izgubljena gema ide u ČETVRTFINALE!

Autor:

Sport

23.07.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se Srpkinja

OLGA RAZBILA RUMUNKU! Danilovićeva posle samo DVA izgubljena gema ide u ČETVRTFINALE!

Foto: Profimedia

Srpska teniserka Olga Danilović postigla je zapažen uspeh plasiravši se u četvrtfinale WTA turnira u rumunskom Jašiju, što dodatno naglašava njen povratak u vrh ženskog tenisa. U osmini finala, Danilović je odigrala izvanredan meč protiv domaće igračice Aleksije Todoni, pobedivši je rezultatom 2:0, sa ubedljivih 6:1, 6:1. Ovom pobedom, Danilović je pokazala svoju izuzetnu formu i odlučnost na terenu.

Njen uspeh u Rumuniji dolazi nakon značajnih poboljšanja u njenom igračkom stilu i fizičkoj pripremi, koja je omogućila veći nivo konstantnosti u njenim partijama. Danilović je takođe radila sa novim trenerom koji je značajno doprineo njenom razvoju. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Olga Danilović

Naredna protivnica našoj teniserki biće Ana Bondar, Mađarica koja je ostvarila pobedu nad Špankinjom Marinom Basols rezultatom 2:0, sa setovima 7:5, 6:4. Biće zanimljivo videti kako će se Danilović nositi sa Bondarovim stilom igre i da li će uspeti da nastavi svoj uspešan niz na turniru u Jašiju.

WTA turnir u Jašiju privukao je pažnju ljubitelja tenisa širom sveta, a ne samo zbog uzbudljivih mečeva već i zbog značajnog nagradnog fonda od 232,244 evra. Ovo je još jedan pokazatelj rastuće popularnosti ženskog tenisa i ulaganja u ovu sportsku granu.

Njen uspeh u Jašiju može biti pokazatelj njenog potencijala da se uskoro vrati među top 50 teniserki sveta, profilira se kao ozbiljan takmičar sa perspektivom da postigne vrhunske rezultate i nastavi sa izvanrednim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading