SAMO ČEKAJU NOVAKOV NEUSPEH: I on je sebi uzeo za pravo da komentariše Đokovića! Nole, u Parizu zapuši usta svim hejterima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.07.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle više?

SAMO ČEKAJU NOVAKOV NEUSPEH: I on je sebi uzeo za pravo da komentariše Đokovića! Nole, u Parizu zapuši usta svim hejterima!

Foto: Tanjug/AP

U finalu ovogodišnjeg Vimbldona, najbolji teniser u istoriji belog sporta Novak Đoković je poražen od Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 3:0 (6:2, 6:2, 7:6) nakon dva i po sata igre. Opšti je utisak da se Novak "nije ni pojavio na terenu", a mladi Španac je novim sjajnim ostvarenjem stigao do druge uzastopne titule na najprestižnijem turniru na planeti.

Po običaju, dušebrižnici širom planete jedva čekaju bilo kakav rezultatski neuspeh srpskog tenisera kako bi u svojim "stručnim komentarima" napali Đokovića, a jedan u nizu hejterskih ispada dogodio se na stranicama "Korijere delo Sport" gde je "teniski stručnjak" Adrijano Panata sebi uzeo za prao da predviđa Novakovu tenisku budućnost:

- Karlos je odavno pokazao da je veoma jak teniser. Što se mene tiče, on i Siner su izjednačeni na prvom mestu. Meni nije najjasnija logika da se za prvo mesto gledaju rezultati iz poslednjih godinu dana. A, što se tiče Đokovića, mislim da nikada više neće pobediti ni Alkarasa ni Sinera - istakao je Panata koji je u karijeri je osvojio jednu grend slem titulu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

"Veliki teniski stručnjak" - Adrijano Panata udario na Novaka

 

Čak ni činjenica da je Đoković morao da operiše koleno dvadesetak dana pre finala u Vimbldonu nije umanjila Panatinu kritiku. On je istakao da je Đoković došao do finala "tako što je pobedio Runea, koji je u stvari pobedio sam sebe", dodajući da je "prevario nivoom igre protiv Muzetija" i da se "protiv Alkaraza videla velika razlika".

Usprkos oštrim kritikama, Novak Đoković je pokazao da je uvek imao pravi odgovor na terenu, iako je mnogo puta bio otpisan i precrtan.

Novak Đoković se trenutno priprema za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je svakako cilj osvajanje medalje. Velika želja najboljeg tenisera planete jeste zlatno olimpijsko odličje što bi svakako predstavljalo najveću moguću glavobolju za sve one koji ga toliko i otvoreno mrze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading