OGLASIO SE PRVI ČOVEK OLIMPIJE POVODOM TRANSFERA ELŠNIKA U ZVEZDU: ''Tačno je da sam pregovarao, ali...!

Autor:

Sport

23.07.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ompije otkrio kakva je sudbina reprezentativca Slovenije.

OGLASIO SE PRVI ČOVEK OLIMPIJE POVODOM TRANSFERA ELŠNIKA U ZVEZDU: ''Tačno je da sam pregovarao, ali...!

Foto: Profimedia

Nakon što je prošle sezone Olimpija ostvarila istorijski plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja, klub iz Ljubljane ima nameru da ponovi taj uspeh i ostvari značajnije rezultate. Ključni faktor u ostvarenju ovog cilja je ostatak Timija Maksa Elšnika u klubu.

Adam Delijus, prvi čovek Olimpije, ističe da je ostanak Elšnika od suštinskog značaja za ostvarenje klupskih ambicija. Iako bi transfer Elšnika mogao da donese značajna sredstva klubu, Delijus ističe da je prioritet postizanje dobrih rezultata u evropskim takmičenjima.

- Neću prodati Timija Maks Elšnika. Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija - rekao je Delijus i dodao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Tačno je da sam pregovarao sa predstavnicima Pize, ali rekao sam im isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim lično, Goran Boromisa me je obavestio o interesovanju još nekih klubova, ali sam i njih informisao o konačnoj odluci. Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Reprezentacija Slovenije je svojim briljantnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, sada klubovi moraju da vuku ovaj vagon napred - poručio je Adam Delijus.

Nakon impresivnih nastupa na Evropskom prvenstvu, Elšnik je privukao pažnju brojnih klubova, među kojima su se našli Dinamo, Hajduk, Piza, Hull siti i Crvena zvezda. Delijus priznaje da postoji interesovanje za Elšnika, ali ističe da će klub učiniti sve kako bi zadržao talentovanog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading