POGLED KAO U RAJU! Ovde UŽIVA Novak Đoković! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.07.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser ima čime da se ponosi.

POGLED KAO U RAJU! Ovde UŽIVA Novak Đoković! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odmah posle učešća na Vimbldonu i poraza u finalu od Karlosa Alkaraza iz Španije, Novak Đoković je počeo sa pripremama za Olimpijske igre u Parizu.

Najuspešniji teniser u istoriji uputio se za Crnu Goru, gde trenutno boravi, dok ne krene u napad na jedini pehar koji mu nedostaje u prebogatoj riznici, sa najvećeg planetarnog sportskog događaja.

Nole je, podsetimo, više od decenije živeo u Monte Karlu, sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, međutim, pre četiri godine odlučio je da kupi vilu u Marbelji, za koju je izdvojio 10.000.000 dolara!

U njoj se nalaze teretana, đakuzi, sauna, devet spavaćih soba, osam kupatila i mnogi drugi raskoš, a Đoković je odlučio da prvi put u medijima pokaže unutrašnjost svog doma.

Magazin "The Luxominist" objavio je snimak na kome se vidi svaki detalj enterijera i eksterijera luksuzne rezidencije srpskog asa, koji su Novak i Jelena renovirali pre dve godine i prilagodili svojim željama i potrebama.

Vila je velika oko hiljadu kvadratnih metara. Osim što je veoma prostrana, obiluje svetlim bojama, a ogromni prozori doprinose da kuća odiše prozirnošću i bude "umivena" prirodnim svetlom.

Spolja je bela, dok su unutra svetliji, beli ili bež tonovi, koje Đokovići povremeno "razbijaju" detaljima, poput veoma crvenih stolica u kuhinji ili sa bojom lavande u prostranoj dnevnoj sobi.  Istina, jedna od spavaćih soba u potpunosti odudara od ostalih umerenih tonova, jer je obojena u jarko žutu boju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading