SATIMA GRUPNO SILOVALI DEVOJČICU (12)! Dvojica osumnjičenih stariji samo godinu dana od nje, zadržani u pritvoru!

Autor:

Svet

27.07.2024

00:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žrtva napada se bori sa teškim psihičkim posledicama

SATIMA GRUPNO SILOVALI DEVOJČICU (12)! Dvojica osumnjičenih stariji samo godinu dana od nje, zadržani u pritvoru!

Foto: Shutterstcok

Devojčica (12) iz Francuske još uvek se bori sa teškim psihičkim posledicama nakon što ju je grupa maloletnih dečaka napala i silovala u junu. Njena porodica navodi da je dete i dalje traumatizovano i da se bori sa noćnim morama i stravičnim sećanjima na napad. Devojčica je prošla kroz gotovo dva sata zlostavljanja, što je ostavilo duboke ožiljke na njenoj psihi.

Teško psihičko stanje i borba za oporavak

Nakon traumatičnog iskustva, devojčica redovno posećuje psihoterapeuta kako bi prevazišla svoje teškoće. Roditelji ističu da je njihova hrabra ćerka pokušavala da sakrije svoju patnju, ali da je unutra razbijena i da se suočava sa dubokom traumom. Njihov život se naglavačke okrenuo, a devojčica se sada bori sa noćnim morama i pokušava da shvati i prihvati ono što joj se dogodilo.

Porodica planira selidbu i novu školu

Nakon napada, porodica planira da se preseli iz njihovog dosadašnjeg kraja i pronađe novu školu za devojčicu. Cilj im je da pronađu sigurno okruženje gde će njihova ćerka moći da se oporavi i pronađe sreću. Odluka o selidbi zahteva dosta vremena i energije, ali porodica smatra da je to neophodno kako bi se svi sastavili i krenuli dalje.

Maloletni napadači optuženi za jeziva krivična dela

Dvojica osumnjičenih za napad, koji su samo 13 godina, zadržani su u pritvoru i terete se za teško silovanje, seksualni napad, ucenu i nasilje nad licem mlađim od 15 godina. Treći maloletnik, koji ima 12 godina, takođe je optužen za ova i druga krivična dela, ali zbog godina nije zadržan u pritvoru.

Ovo je samo jedan od mnogih slučajeva nasilja nad maloletnicima koji zahteva pažnju javnosti i društva u celini. Svi akteri ovog slučaja, kako žrtva tako i osumnjičeni, moraju dobiti odgovarajuću podršku i zaštitu kako bi se prevazišle posledice ovakvog traumatičnog iskustva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading