ANELI I JANJUŠA STIGLO PROKLETSTVO: Ovo je pre ili kasnije MORALO da se desi, a evo kako je u sve to Maja UPLETENA!

Autor:

Zadruga

12.06.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš ogrešio se o Marinkovićevu kada je ona sa njim ostala u drugom stanju i abortirala njihovu bebu.

ANELI I JANJUŠA STIGLO PROKLETSTVO: Ovo je pre ili kasnije MORALO da se desi, a evo kako je u sve to Maja UPLETENA!

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon što je Aneli Ahmić saopštila uživo u programu da je donela odluku da abortira, a kao razlog navela da ni ona ni Marko Janjušević Janjuš nisu planirali dete na društvenim mrežama krenuli su komentari kako ih je stiglo prokletstvo.

Naime, otkako je Aneli potrvdila trudnoću, mnogi komentarišu kako se Janjuš našao u sličnoj situaciji kao kada je Maja Marinković ostala u drugom stanju sa njim, ali tada nije hteo da čuje za to dete.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković je stoički podnela kad ju je Janjuš trudnu otkačio

- Kada ga je Maja vijala po Beogradu da vide šta će da rade, on se pravio lud i bukvalno je stavio u poziciju da mora da abortira. Cela ta situacije je bila jako ponižavajuća za nju, to zna samo par njenih najbližih prijatelja šta je ona tada preživljavala i kakav greh je Janjuš tada navukao na sebe. Maja je želela da zadrži to dete, ali način na koji se on prema njoj ponašao i izbegavao ni da mu je najgori neprijatelj, ne bi tako. Ona se još posle svega izdigla iznad svega i ni u jednom mogućem momentu se nije postavila kao žrtva, već kao šmeker i kada su se ponovo našli zajedno pred kamerama - priča izvor blizak Marinkovićevoj i dodaje: 

- To sa njima se odigralo kada su već bili van rijalitija, ovde sada mu je situacija drugačija. Nije ni čudo što na društvenim mrežama komentarišu da se pretvara da ga ne bi osudio narod, to su primetili i unutra neki učesnici. Ima i onih što veruju u Anelinu i njegovu ljubav, ali kažu: "Ne gradi se sreća na tuđoj nesreći" i "Janjuša su stigle Majine suze". 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić presekla, neće da rodi Janjuševo dete

Podsećamo Ahmićeva je uživo u emsiji ustala i saopštila sledeće:

Evo, odlučila sam, očistiću se, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš sve vreme zabrinut zbog ćerke i bivše žene

Naime, Aneli je, uprkos tome što je Janjuš tvrdio da želi dete sa njom, shvatila da on zbog bivše žene i ćerke koju sa njom ima, na sve načine želi da se ogradi od cele priče sa njom. To je, po mišljenju mnogih, bio razlog što je svojevremeno iskulirao i Maju za koju je takođe trvdio da mu je najveća ljubav.

- Kad dođe trenutak on gleda kako će da se opravda nekome kod kuće - primetila je ona jednom prilikom ranije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
will

12.06.2024 12:12

zna se za maju i aneli a ko zna koliko devojaka van rialitija se petljalo sa tim krkanom i proslo isto kao maja, covek je na nivou deteta od 15 god zrelosti, on bez te zene ne zna da predje ulicu a ne da samostalno zivi ili brine o cerki a kamoli o jos dece. Potpuno prazan i beskoristan nesposoban covek, bez obraza i karaktera. Aneli je vec u 7. nedelji ne znam sta ceka, po zavrsetku zadruge bice joj kasno za abortus, zena glupa imati dvoje dece sa nedozrelim muskarcima sebi moze da dozvoli samo glupa zena, ajde jednom ali drugi put je dokaz da je glupa.

Aca

12.06.2024 12:56

Kakvo prokletstvo, tu se radi o tome da Janjus sve radi po sablonu, jedini nacin da zaradjuje je rialiti a po izlasku ide kod zene i cerke. E sada sto on upeca one koje i nisu za bolje od njega to je njihov problem pa i posledice koje snose zbog svojih izbora. Kada shvate da on nikada nece biti van rialitija ni sa jednom onda ce i doticni au druze sta je ovo, kuku dta me snadje, ono da kazes ne znam dal me razumijes sta ti pricam... biti konacno procitan kao nula.