OGLASILA SE POSLE KIRETAŽE! Deniz Dejm je ovako presekla i donela odluku! Mnogi SU JE OŠTRO OSUDILI!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je samo tri dana ranije objavila snimak ultrazvuka, poručujući da je ušla u sedmu nedelju trunoće.

OGLASILA SE POSLE KIRETAŽE! Deniz Dejm je ovako presekla i donela odluku! Mnogi SU JE OŠTRO OSUDILI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Deniz Dejm

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Deniz Dejm otišla je na navodno na kiretažu, nakon koje se oglasila iz bolnice. Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da ima braunilu na ruci, sa natpisom i stikerom da je abortus njeno pravo.

Sada se opet oglasila na društvenim mrežama, pa je objasnila da je sve bio samo njen izbor i da će o svemu podrobnije govoriti kad bude bila spremna. 

Foto: Instagram printscreen

Deniz Dejm objava na Instagramu

 

Da, uradila sam abortus. Moje telo - moja odluka. Potreban mi je miran oporavak, molim sve da poštuju moju privatnost. Javljam se kad budem spremna. Mir i ljubav - poručila je Deniz, a njen postupak su mnogi osudili, jer su mislili da će odlučna bila u nameri da postane majka. 

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm

 

Podsetimo, ona je samo tri dana ranije objavila snimak sa ultrazvuka, poručujući da je ušla u sedmu nedelju trunoće.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Deniz Dejm

 

Međutim, prethodno je istakla da njen ljubavnik ima svoju porodicu, te da je zauzet. 

- Mogu slobodno da kažem da je otac mog deteta kreten! Nisam mu ništa ni rekla, prvo sam okačila Instagram "stori", jer me je zanimalo kako će reagovati moji najbliži, ali on mi je odmah pisao i rekao: "Je l' se ti zaje*avaš sa narodom ili je to stvarno"? Mislim se, ko bi se tu zaje*avao, ali sam mu napisala da dođe i da razgovara. Međutim, kada je došao, napravio mi je haos: "Samo su problemi sa tobom, ako si saznala da si trudna, zašto nisi uzela pilulu za dan posle?! Samo su neki problemi sa tobom"... Kao da sam samo ja kriva! Kao da sam bezgrešno začela - navela je ranije, spomenuvši i da su se opustili jer su "uradili sve testove na bolesti". 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading