IZNENADNI PREKID EMISIJE! Janjuš zaustavio program, pa izjavio ljubav BIVŠOJ SUPRUZI - želi da se vrati Eni!

Autor:

Zadruga

11.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok nad šokovima, Janjuš se pokajao zbog afere sa Aneli!

IZNENADNI PREKID EMISIJE! Janjuš zaustavio program, pa izjavio ljubav BIVŠOJ SUPRUZI - želi da se vrati Eni!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Veliki šef poslao je pismo i obavetio takmičare "Elite" da počinje nova debata. Oni su se podelili u dva tima, a zadatak je bio da se priča da li je dobro pokazivati ranjivost u ljubavnom odnosu.

- Draga Elito, vreme je za debatu. Tema danasnje debate je: “DA LI JE DOBRO U VEZI POKAZIVATI RANJIVOST?” ​Podelićete se u dve grupe. Kapiteni grupe koja će zastupati pozitivan stav su: Anita, Aneli, Maja, Miljana, a kapiteni grupe koja će zastupati negativan stav su: Miona, Stanislav, Teodora, Bojana. Sami ćete se dogovoriti ko će biti u jednoj , a ko u drugoj grupi kao i koja grupa je za, a koja protiv. ​Moderator ove debate biće Marko Djedovic. Marko će kao moderator biti zadužen za to da se čuju sva mišljenja, a osim kapitena koji daju uvodne I završne reči debate svi članovi svake grupe imaju pravo da iznose svoje mišljenje I da se bore za svoje stavove. Članovi grupa treba da postavljaju pitanja kapitenima suprotne ekipe, koji treba da brane svoje stavove. Takodje kapiteni medjusobno moraju debatovati, iznositi svoje stavove i argumente na ovu temu. ​Naglašavamo da svi moraju sedeti za stolom I da svi treba da učestvujete u debati, a samo kapiteni sede na stolicama koje su postavljene. Pozdrav, veliki šef - glasilo je pismo Velikog šefa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Na red je došao Marko Janjušević Janjuš, koji se suprotstavio nekadašnjim izabranicama, a potom priznao da i dalje voli bivšu suprugu, Enu Janjušević, od koje se razveo nakon afere sa Majom Marinković:

- Evo, volim bivšu ženu, kakva god da je, kakve god greške da je imala... Volim je kao osobu, kao majku mog deteta. Moja bivša žena će uvek imati moje poštovanje, ja je poštujem. Moja žena sada ima problem sa ovom situacijom. Aneli će sve prebaciti na mene, sve okreće na moju bivšu ženu - priznao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
poy

11.06.2024 19:27

Ovaj je tezak bolesnik. Kakva ljiga, karakter nula bodova, mekusac.