JANJUŠ NAPAO ĐEDOVIĆA, pa priznao da želi da mu Aneli RODI DETE! Ahmićeva hitno prekinula program!

Autor:

Zadruga

14.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos u "Eliti", takmičari se sukobili u Miljaninoj radio-emisiji!

JANJUŠ NAPAO ĐEDOVIĆA, pa priznao da želi da mu Aneli RODI DETE! Ahmićeva hitno prekinula program!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Gost voditeljke Miljane Kulić u "Radio Mikseti" bio je Marko Đedović, koji je komentarisao aktuelnosti u "Eliti", a posebno se osvrnuo na trudnoću Aneli Ahmić i ponašanje Marka Janjuševića Janjuša. U jednom trenutku je Janjuš upao u studio, a potom i Ahmićeva.

- Marko, kako gledaš na Anelinu trudnoću i Janjuševo ponašanje - upitala je Miljana.

- Maja je merodavna da komentariše ovu situaciju jer se ona našla (u istoj). Ovo su stvari u kojima su se njih dve složile. Nikakav odgovor ni na šta niko nije dobio sinoć. Nema ničega, jedino poneka rečenica koja se ispali. Ja ne znam šta da komentarišem, pošto ništa nisu rekli... - rekao je Marko.

- Da li si zapazio da je (Janjuš) otišao ciljano do njenog (Anelinog) kreveta i da je sprdao kako ona priča - upitala je Miljana.

- Ljudi ili neće ili ne znaju da komentarišu ovo što vide... Svi koji sede i ćute na bilo šta, nemam šta da kažem za nju - rekao je Marko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedović razvezao jezik

- Da li misliš da je ikad voleo ili je igrao rijaliti? - upitala je Miljana.

- Nekog koga voliš se ne ponašaš prema njemu na ovaj način, pogotovo ne kad je trudna. Meni je ono na klipu bila sprdnja, šala i zabava. Janjušu je sve sprdnja, ali nije trenutak za to - rekao je Đedović.

- Što se tiče njene trudnoće, to je njeno telo i njeno pravo. Ovi veliki mozgovi koji dozvoljavaju sebi toliku slobodu da joj pricaju sta da radi. Osetio sam se pre neko veče kao da treba glasamo da li ona da rodi ili ne, užaš. Ovo su muškarci u telu žena, za mnoge stvari me je sramota - rekao je Đedović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš upao u studio

U ovom trenutku je stigao Janjuš.

- Došao sam da vam kažem da izgledate baš smešni, Đedović mi je jasan, ali ti, ti si bolesna. Vi ste neko ko pokušavate ovde da meni nametnete nešto. Miljana trudnoj ženi vređa nerođeno dete. Pokušavate da mi nametnete da ja nešto ne želim. Ja sada kažem da želim to dete, možete prodavati mu*a za bubrege. Đedoviću, ti si neko ko pokušava da baci ljagu na mene, ali vama je to smešno - rekao je Janjuš.

- Jedi bre go*na pič*etino jedna raspala, smešan si kao dan - rekao je Đedović.

Nakon ovoga, Aneli je stigla u studio.

- On tebi kaže da ti vređaš Milicu, a šta on radi meni kojoj je napravio dete? On sve radi da bi mi zgadio i da se očistim - rekla je Aneli.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli stigla u studio posle Janjuša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading