OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Novak i Jelena NISU ZNALI da je kamera UKLJUČENA! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.06.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser slavio rođendan svoje supruge.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Novak i Jelena NISU ZNALI da je kamera UKLJUČENA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, proslavila je svoj 38. rođendan u ponedeljak u Beogradu.

Tim povodom, organizovala je veliku žurku na koju je pozvala sve svoje prijatelje i članove porodice. Atmosfera na proslavi bila je sjajna, a najlepši trenutak večeri dogodio se kada je sam Novak uzeo mikrofon.

Novak Đoković obradovao je svoju suprugu Jelenu iznenađenjem koje će dugo pamtiti. Uzeli su mikrofone u ruke i zajedno zapevali, a srpski as je Jeleni posvetio pesmu "Južnjaci" od Zdravka Čolića. Ne znajući da su kamere uključene, oni su uz strastvene poljupce u pauzama od pevanja, oduševili prisutne svojom ljubavlju i harmonijom.

@srbija_danas Jelena Đoković proslavila je svoj 38. rođendan u krugu porodice i prijatelja, a proslavu je definitivno obeležio trenutak kada je Novak uzeo mikrofon i zapevao supruzi❤️ #jelenadjokovic #novakdjokovic #srecanrodjendan #rodjendan #beogradtiktok #srbijatiktok #balkantiktok #srbijadanas ♬ original sound - Srbija Danas

Ovaj nezaboravan trenutak dodatno je obogatio proslavu Jeleninog rođendana, ostavljajući prisutne sa toplim emocijama i osmehom na licu. Očigledno je da je ljubav između Jelene i Novaka snažna i puna lepih iznenađenja.

Proslava rođendana Jelene Đoković protekla je u ugodnoj atmosferi porodice i prijatelja. Svi prisutni su uživali u zajedničkom slavlju, deljenju radosti i osmeha. Ova proslava svakako će ostati u lepom sećanju svima koji su bili prisutni, a atmosfera ljubavi i radosti bila je zarazna.


Jelena Đoković je još jednom pokazala koliko je važno okružiti se voljenim ljudima i proslaviti posebne trenutke u životu. Njen rođendan je bio prilika da se okupe dragi prijatelji i porodica te da zajedno uživaju u nezaboravnom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading