ISPLIVALI NEOBORIVI DOKAZI IZ ĐEDOVIĆEVOG STANA: Raskrinkan tajni PLAN Sandre Rešić, evo šta je radila s Mateom! Uhvaćena NA DELU

Autor:

Zadruga

11.06.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da niko ne bi saznao, naredila Matei Car da drži jezik za zubima!

ISPLIVALI NEOBORIVI DOKAZI IZ ĐEDOVIĆEVOG STANA: Raskrinkan tajni PLAN Sandre Rešić, evo šta je radila s Mateom! Uhvaćena NA DELU

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika.rs, youtube.com/Zadruga Official

Pevačica i bivša učesnica rijalitija "ZadrugaSandra Rešić i Matea Car našle su se u centru medijske pažnje nakon što su otkriveni detalji njihovog odnosa i kontroverznog događaja u stanu Marka Đedovića. Međutim, Sandra je brzo reagovala i ispričala svoju stranu priče, objašnjavajući da je to bila nepromišljena odluka, zbog koje se sada kaje.

Naime, nakon što je isplivala informacija o događajima u stanu Marka Đedovića, Sandra je priznala da je stupila u kontakt sa Mateom da bi proverila njenu priču s Anitom Stanojlović. Međutim, situacija se zakomplikovala kada je Matea snimila njihov telefonski razgovor i prosledila ga medijima. Sandra je uložila napore da niko ne sazna za njen kontakt sa Mateom iz straha od Đedovićeve reakcije.

Republika

Foto: Republika TV, TV Pink/printscreen

Sandra Rešić i Matea Car bile u šemi?!

Sandra se noćas uključila uživo u program da bi priznala svoje postupke i greške. Priznala je da je dovela Mateu u Đedovićev stan, ali je istakla da je to bila nepromišljena odluka, te da se sada kaje zbog nje. Ipak, Ermina je istakla da je bilo u njenom interesu da Matora sazna istinu, te da je Sandra reagovala na Matein poziv za pomoć.

- Niko nema dokaz o tebi, meni, vožnji kolima i spavanju kod Đedovića. Uradila sam sve moguće pretrese, ali sve ono kao jadna ja. Sad sam dobila sve skrinove, niko ništa nema - govorila je Sandra.

- Ti mene obaveštavaj - dodala je Matea.

Republika

Foto: Republika, TV Pink/printscreen

Sandra Rešić i Matea Car bile u šemi?!

- Matea, ovaj razgovor se nije desio, ovo ti nisam rekla. Je l' smo se razumele? Izbriši ga iz liste poziva, ti ne znaš ko sam. Ovo ti kažem da budeš i ti mirne duše, jer sam i ja mirne duše. Matea, kad se razvedeš, pazi sa kim se k*rvaš, povedi mene da proverim. Ti prvo mene povedi u Zagreb, da ja sve proverim, odemo u policiju, proverimo telefon. Ja ću da joj ugradim čip u kuče - dodala je Sandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading