NAROD JOJ OVO NEĆE OPROSTITI: Janjuš pomenuo ćerku iz prvog braka, a Anelina reakcija je ZGROZILA JAVNOST!

Autor:

Zadruga

15.06.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva stavila sebe ispred onog što je Janjušu najsvetije.

NAROD JOJ OVO NEĆE OPROSTITI: Janjuš pomenuo ćerku iz prvog braka, a Anelina reakcija je ZGROZILA JAVNOST!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Beloj kući nastao je sakandal kada je Aneli Ahmić sebe i svoju trudnoću, za koju i dalje vaga da li da je zadrži ili ne, stavila ispred ćerke Marka Janjuševića Janjuša, zbog čega su je osudili cimeri koji su slušali njihovo prepucavanje.

Naime, Janjuš je izrazio kajanje zbog toga što je propustio najlepše godine Kruninog odrastanja, te naglasio da joj je obećao da će joj kupiti stan.

Republika

Foto: Printskrin

Marko Janjušević Janjuš želi da obezbedi ćerku Krunu

Međutim, Aneli je odmah skočila da se pobuni kako misli da troši pare na stan, kada treba da izdržava nju i dete koje joj je napravio u rijalitiju, na opšte zgražavanja svih.

- Ovde pričam o Kruni, ne o ženi, evo ja ću sve ovo da izdržim. Jasno se vidi da se pričam o mojoj ćerki - rekao je Janjuš.

- Evo i da priča o ćerki, zaparala mi je jedna rečenica uši, govori, šta je sebi uradio i kad izađe da provede sa njom vreme - zasiktala je Aneli.

- Mani se folirantu odma' napadaš samo sam pričao o Kruni, da pakao je šta sam napravio od kako sam odsutan od nje, zato sam rekao da želim da joj nadoknadim sve što sam propustioSad ima već 10 godina, odrasla je i sve njene najbolje godine sam proveo ovde. Evo ako bog da rekao sam joj da ću joj kupiti stan kad izađem - rekao je Januš.

Republika

Foto: Printskrin

Aneli Ahmić stavila sebe ispred Janjuševe ćerke

- Kako misli da kupi ćerki stan, a da izdržava mene i dete, kako da kupi, od čega će onda da živi? Kao da menja mišljenje o tom stanu, mnogo je neodlučan u tome - izgovorila je Ahmićeva bez imalo blama.

- Prvo što ću da uradim odavde je da ću joj kupiti stan u Ulcinju i da ima stan na moru, koji će moći koristiti - nastavio je Janjuš.

- Totalno je normalno da će kupiti ćerki stan, ja nemam ništa protiv toga, tako ću i ja Nori uraditi takođe ali on meni to nikada više nije spomenuo - rekla je Aneli.

- Ovo su monstrumi ovde, žena je imala traume iz prethodnog braka, ne zna šta će sa detetom i onda još svi skaču na nju. Ti treba da abortiraš i kraj priče - posavetovao je Mića na kraju balade između nje i Janjuša.

- Tako će i biti, jasna sam kao dan - ponovo je promenila mišljenje Ahmićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

15.06.2024 07:13

Stani Mićo ispred svojih ćerki pa ih ubi! Isto je to! Više je u realitiju nerođeno dece pobijeno nego što su fašisti streljali đaka u Kragujevcu.

Cilka

15.06.2024 15:33

Samo sto nije rekla kako moze Kruna da ti bude vaznija od mene Besno Kaze On stalno Prica da mu je Kruna na prvom mestu (zar nisam ja) Bolesnica