"I GAĐENJE JE EMOCIJA..."Janjuš i Kačavenda ubacili Aneli u mašinu, unakrsno je ispitivali, pa je najstrašnije ispljuvali zbog Asmina (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva je bila prvi gost u današnjoj emisiji "Radio amnezija".

"I GAĐENJE JE EMOCIJA..."Janjuš i Kačavenda ubacili Aneli u mašinu, unakrsno je ispitivali, pa je najstrašnije ispljuvali zbog Asmina (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš iskoristio je priliku da nastavi svoj obračun sa Aneli Ahmić, te ja navukao na tanak led da dođe da je i javno ispljuje u "Radio amneziji".

Naime, on i Milena Kačavenda dali su sve od sebe da pokrenu sve aktuelne teme, a prvi gost im je bila upravo Aneli Ahmić.

Republika

Foto: printskrin

Aneli Ahmić između dve vatre odgovara na pitanja u "Radio amneziji"

- Kako si reagovala kada si ugledala bivšeg dečka - upitao je Janjuš, kojii i dalje gori od besa zbog njenih navodnih osećanja prema Asminom Durdžićem, oko čega je izbila i njihova poslednja svađa u izolaciji.

- Apsolutno nisam ništa osetila, sem gađenja. Rukovanje sam kalkulisala, htela sam da izazovem njegovu reakciju, pokazao je da je baš takva osoba kakva i jeste - branila se Aneli, jer je Janjuševo pitanje delovalo kao napad. 

- Kakav osećaj si imala dok si hodala ka tamo - ubacila se Kačaavenda.

- Bila sam preumorna, išla sam do tamo i rekla sam: "Joj, Bože, je l' moguće?", ali se nisam ništa pripremala. Ponašala sam se kako sam se osećala, čovek me ne interesuje za sto života, gadan mi je, odvratan mi je. Govorio mi je da se dogovorimo oko alimentacije - ispričala je Aneli.

- Ko je kome predložio prvi da pravite bebu - upitao je provokativno Janjuš.

- On, poslao mi je sliku kolica bebe. Meni je šokantno da čovek može takve stvari lagati, kada sam ja govorila da će se on oblizivati jezikom, on je kontrolisao. Iskorišćavao je priliku da učesnici koji mi govore neke situacije kako on dozvoljava svojoj ženi da priča o njegovom detetu. Kad-tad će sve doći na svoje. Ta osoba od onog dana ne postoji za mene, ja ti govorim iskreno, to gađenje na najgori morbidni način. Ja to nikad u životu nisam osetila - rekla je Aneli.

Republika

Foto: printskrin

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš kao strašni sud

- Da li je on došao da se tebi sveti ili je došao da Staniji dokaže svoju istinu - upitala je Kačavenda.

- To stvarno ne znam. Ne znam ni što ranije nije došao, čekao je nešto verovatno - odgovorila je Aneli.

Da li ćeš ti podneti tužbe - zanimalo je Milenu.

Tužbe su već podnete, ja ne želim da ga sretnem više nikad u životu. Za mene je to najgora moguća porodica - rekla je Aneli.

- I gađenje je emocija - zaključio je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading