SUD ĆE DONETI ODLUKU: Asmin progovorio o OČINSTVU, pa otkrio šta će biti s Norom! Evo šta je rekao o kontaktu sa Aneli i Janjušem (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.06.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić se oglasio na društvenoj mreži pa odgovorio na pitanja koja mnoge zanimaju.

SUD ĆE DONETI ODLUKU: Asmin progovorio o OČINSTVU, pa otkrio šta će biti s Norom! Evo šta je rekao o kontaktu sa Aneli i Janjušem (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, Printskrin/RTV PINK,youtube.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš uveliko kuju planove za budućnost, a pra planira da živi u Bedogradu, gde bi bosanska starleta trebalo da se doseli sa ćerkicom Norom.

Međutim, pored toga što njena sestra i majka nisu za to, sa njima bi nekako i izašla na kraj, ali Aneli sve vreme strepi da će joj bivši partner Asmin Durdžić oduzeti prvu ćerku.

Naime, on se sada oglasio tim povodom jer neprestano dobija pitanja vezana za Aneli i Janjuša i to što oni planiraju novi život s obzirom na to da čekaju zajedničo dete.

- Ja bih bio najsrećniji kada bih mogao da provodim vreme sa Norom, ali ne kako mi Jasna i Sita odrede, nego kako ja sam sebi odredim - napisao je Alibaba u svojoj objavi na Instagramu, pa nastavio:

Republika

Foto: printskrin instagram

 

Druga stvar, otišao sam u studio da rešim sa Norinom mamom problem oko Nore, ali dotinča nije htela, nego je rađe pričala o glupostima. Nikada neću odvojiti dete od majke, osim ako dete nije zapostavljeno. Što se mene tiče Nora ima pravo da živi gde god da dotični odluče da žive, i nadam se da će svi da budu srećni, i Nora i Kruna i nova beba. Što se tiče Nore kako ću da je gledam to će sud odlučiti, bez ikakvog kontakta između mene i dotične, šta više najbolje bi bilo da meni Janjuš kako očuh preda Noru kada dođem po nju. 

Po svemu sudeći, Asmin nema nikakav problem da njegovo dete živi sa Janjušem, samo da ga on redovno viđa i po njegovim rečima, reklo bi se da sa njegove strane postoji dobra volja da svi budu jedna velika srećna porodica. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pop

08.06.2024 09:22

kaze dosao u studio da resi oko deteta a onda pricao da dete nije njegovo, ovaj ne zna kada sta prica, kada treba da je vidja i placa nije njegova a kada treba da se mangupira u javnosti onda je njegova i ne daju mu da je vidja, pa ne okrenu telefonom dete da vidi na kameri godinu dana, kome ovaj prosipa pamet, za dva dana ce objaviti da trazi dnk

wow

08.06.2024 14:54

pa ok a sto si onda u studiu pricao da nije tvoje dete pa dnk pa Zika i jos masu gluposti, snimak sa Sitom pa demantujes, ti ni sam ne znas kada si sta pricao saberi se covece to je mala devojcica javi se detetu dete te trazi kako ces je pogledati u oci kada ona shvati sta si pricao, odrasti jbla te S izavi ce ti ona na nos