OPTUŽILA JANJUŠA ZA ZLOSTAVLJANJE: Sita javno ZAPRETILA budućem zetu, pa progovorila o sestrinoj BOLESTI!

Autor:

Zadruga

06.06.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva posle dugog suzdržavanja i ćutanja konačno progovorila, pa osula paljbu po bivšem košarkašu.

OPTUŽILA JANJUŠA ZA ZLOSTAVLJANJE: Sita javno ZAPRETILA budućem zetu, pa progovorila o sestrinoj BOLESTI!

Foto: youtube.com/TV1, youtube.com/Zadruga Official, Printskrin/RTV PINK

Sestra Aneli Ahmić, Sita Ahmić, jedno vreme nije bila u stanju ni da progovori o situaciji koja je zadesila celu porodicu kada su saznali da učesinica "Elite" čeka dete sa Markom Janjuševićem

Isprva je pokušavala da nađe razloga da podrži Aneli, ali kako se i nakon informacije o njenoj trudnoći, sa Janjušem nastavilo sve po starom, ona je načisto pobesnela.

Naime, iako je u dosadašnjim izjavama za medije bila nesvakidašnje suzdržana, Sita se naprasno oglasila na društvenoj mreži, te optužila bivšeg košarkaša za psihičko zlostavljanje trudnice.

Republika

Foto: printskrin instagram

Sita Ahmić osula drvlje i kamenje po Janjušu

Ona je poručila da će sa sestrom obaviti ozbiljan razgovoru po pitanju veze sa njim, te otkrila da zbog njegovog ponašanja i vređanja Aneli mesecima oseća anksioznost i strah.

- Ne mogu doći sebi celo jutro, morala sam da se oglasim jer ne mogu više ovo da trpim, a da ne prokomentarišem. Ovaj čovek svakim danom sve dublje i dublje tone u našim očima. Moja sestra je trudna i ne bi trebala ovo da trpi, jer je ovo psihičko maltretiranje jedne trudnice. Jedino što sam sad sto posto sigurna je da sa svojom sestrom kad izađe u pitanju njenog odnosa daljeg sa njim moramo ozbiljno da popričamo. Ovakvo njegovo ponašanje prema njoj nećemo tolerisati. Pogotovo u njenom sadašnjem stanju i pored male Nore. On ako nije spreman da bude otac i ako nije naučio šta i kako treba se ponašati u društvu žena pogotovo trudnica, on takav ne treba mojoj sestri. Ja sam zgrožena njegovim ponašanjem, moja sestra boluje od anksioznosti i pošto sad ne može piti tablete njoj je strah i povećan, ne treba joj on dodavati veći stres i strah trenutno. Toliko od mene - napisala je Sita i izazvala buru reakcija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dr

07.06.2024 10:32

Janjus je ogorcen, neuspesan i asocijalan covek, njegov odnos prema ljudima je uvek agresija samo upakovana u pokusaj humora, realno on je mracan, tezak, ne ume sa zenama zato uvek ima samo avanture jer nije sposoban da preuzme odgovornost. Nece da radi, samo trazi kako da na lak nacin dodje do velikih para, sa detetom je dva meseca godisnje i tako 6 god pa koliko je onda bio sa cerkom za 6 god jedva jednu godinu a za sve vreme mala je sa majkom koja je cuva hrani skoluje...kako je onda on dobar otac. Aneli ce proci gore nego sa Asminom ako porodica ne trazi da razgovara sa njom pod hitno. Kako su uveli Milici majku tako treba i Aneli da se vidi sa majkom i da od nje cuje misljenje jer ipak ce ma kraju to dete pored Nore spasti toj zeni na grbacu. Milici su dali da bude u odabranima da spava koliko hoce dali 20.000 da joj se kupi hrana a Aneli nista. Nije fer.