VENDI NAPRAVILA RUSVAJ NA ROĐENDANU BARBARE BOBAK! IZVADILA JEDNU STVAR, PA SE BACILA U AKCIJU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je samo htela da dovede atmosferu do usijanja!

VENDI NAPRAVILA RUSVAJ NA ROĐENDANU BARBARE BOBAK! IZVADILA JEDNU STVAR, PA SE BACILA U AKCIJU! (VIDEO)

Foto: Foto Vladimir Lukić, Republika TV

zadruga

Pevačica Vesna Vukelić Vendi pojavila se na rođendanu koleginice Barbare Bobak, gde je i otpevala blok pesama, a gosti su ostali zatečeni kada je u jednom trenutku počela da preskače vijaču! 

Naime, pevačica se na sve načine trudila da atmosferu dovede do usijanja, što joj je po svemu sudeći pošlo za rukom, jer su je svi u neverici posmatrali. 

 

 

Inače, Željko Mitrović, vlasnik "Pink Media Group", najavio je za novu televizijsku sezonu nekoliko novih projekata, a između ostalog i osmu sezonu rijalitija "Farma", koja će imati potpuno novo ruho. Naime, kako je nedavno pokazao na društvenoj mreži Instagram, "Farma 8" će biti premeštena u ambijent iz perioda srednjeg veka.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Vesna Vukelić Vendi

 

Vesna Vukelić Vendi se sada oglasila i otkrila šta misli o novom projektu, te priznala da li bi učestvovala u njemu kao ranije.

Foto: Republika TV

Barbara Bobak

 

Srednji vek je jako inspirativno doba. Zavisi na čijem srednjem veku će se rijaliti zasnivati - da li će to biti televizijski program zasnovan na tradiciji srednjeg veka kakav je bio u našem regionu ili je reč o imitaciji srednjovekovlja iz drugih tradicija. Nisam upućena šta su dolučili. Srednji vek je jako širok pojam. U svakom slučaju i povratak "Farme" i novi koncept su dobri, samo da se više odmaknemo od trenutnih rijaliti igrača koji su isplovili, da se odmaknemo od kvazimoda. Živimo u veku najnepismenijih. Mi smo u srednjem veku imali veliku prepisivačku školu u manastiru Manasija. Bilo bi fantastično da se na tome zasnuje nova Farma i da vidimo kako je jedan narod koji u suštini nije mogao da uči, a potom se nakon otvaranja škole otimao oko knjiga. To je divan srednji vek o kome govorim i koji volim, a kada je narod još uvek bio neosmuđen - ispričala je Vendi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading