PREMINULA ZVEZDA "MRAK FILMA"! Porodica saopštila tužne vesti!

Autor:

Zabava

30.07.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erika Eš je karijeru otpočela na Brodveju, nakon čega je postigla uspeh u Holivudu.

PREMINULA ZVEZDA "MRAK FILMA"! Porodica saopštila tužne vesti!

Foto: Pixabay

Sveća

Glumica Erika Eš, zvezda "Mrak filma", preminula je 46. godini nakon duge borbe sa rakom. Tužne vesti saopštili su članovi porodice otkrivši da je Erika mirno napustila ovaj svet, okružena najmilijima.

Posle duge i hrabre borbe sa rakom, ona je mirnon napustila ovaj svet okružena svojim najmilijima. Erika je bila neverovatna žena i talentovani zabavaljač koja je dotakla nebrojene živote svojom oštrom duhovitošću, humorom i iskrenom željom za životom. Sećanje na nju zauvek će živeti u našim srcima - piše u saopštenju njene porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loni Love (@comiclonilove)

 

Erika Eš bila je model, glumica, pevačica i komičarka koja je karijeru otpočela na Brodveju. Uspeh je ostvarila u Holivudu premda nikada nije dospela do A liste slavnih. Ipak, pojavila se u niz zapaženih ostvarenja, a neki od poznatijih su "Mrak film 5" i Netfliksova komedija "Imamo duha".

Pojavljivala se i u popularnim serijama, koje u Srbiji nisu previše poznate, ali su u Americi bile i te kako gledane, a to su "Survivor’s Remorse", te rijaliti parodija "Real Husbands Of Hollywood". Ipak, publici u Srbiji najpoznatija je po ulozi u petom delu "Mrak filma", koji je premijeru doživeo 2013. godine. U filmu se pojavljuju još Snup Dog, Lindsi Lohan, Čarli Šin, Teri Kruz i drugi.

Zanimljivo je da je jedno vreme živela i radila Japanu, gde je takođe bila pevačica, glumica i model.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading