"Hvala svim glumcima i pevačima koji nisu došli": Milan Vasić se žestoko razočarao u kolege: "POKAZALI SU KAKAV ODNOS IMAJU PREMA KOSOVU!"

Autor:

Zabava

30.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je održao juče koncert u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu povodom istoimene slave.

"Hvala svim glumcima i pevačima koji nisu došli": Milan Vasić se žestoko razočarao u kolege: "POKAZALI SU KAKAV ODNOS IMAJU PREMA KOSOVU!"

Foto: Republika

Glumac Milan Vasić nastupio je u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu za šta je dobio pohvale meštana, ali i pratilaca na Instagramu. On je podelio snimak sa proslave i jasno stavio do znanja da je razočaran što se njegove kolege, poznati glumci i pevači, nisu odazvali pozivu da dođu na koncert.

U okviru Milanove objave, stoji da je zamalo zaplakao kada je video koliko je dece, a potom je dodao i da želi da se zahvali kolegama glumcima i pevačima koji se nisu pojavili, niti čak odazvali.

 

 

- Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam.  Najveća radost je što je bilo mnogo dece. U toku pevanja, mogao sam nekoliko puta da zaplačem od sreće. Uspeo sam da ne zaplačem, ali mnogi nisu… Bilo je mnogo emocija, ljudi su pevali, igrali i plakali od sreće. Hvala Igumanu Mihailu što mi je dozvolio da baš ja budem organizator za kulturni deo programa, hvala svim ljudima koji su došli na Liturgiju i koncert, hvala mojim kolegama koji su došli kao podrška, hvala svim učesnicima programa i hvala svim poznatim pevačima i glumcima koji , ne samo da nisu došli, nego se ni oglasili nisu - napisao je Milan na Instagramu uz snimak sa koncerta.

Uz emotikone aplauza, glumac je dodao:

- Prvo sam se zbog toga razočarao, a onda sam shvatio da je bolje ovako, jer sad bar znamo kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji. Sve u svemu, jako sam ponosan i srećan, vidimo se i dogodine - napisao je Vasić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading