OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU SIN BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI! Paks doživeo saobraćajnu nesreću, HITNO prebačen u bolnicu!

Autor:

Zabava

30.07.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paks Džoli Pit je zadobio povredu glave nakon sudara u Los Anđelesu.

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU SIN BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI! Paks doživeo saobraćajnu nesreću, HITNO prebačen u bolnicu!

Foto: Credit: Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

Sin bivšeg glumačkog para Anđeline Džoli i Breda Pita doživeo je saobraćajnu nesreću prilikom vožnje elektirčnog bicikla u Los Anđelesu, kada se sudario sa automobilom. Tom prilikom Paks Džoli Pit nije nosio kacigu, te je zadobio povrede glave zbog čega je hitno prebačen u bolnicu u Los Anđelesu. 

Paks je navodno vozio bicikl ulicom koja je gotovo uvek prometna, a u automobil se zabio na raskrsnici kada se automobil zaustavio na crvenom svetlu. Vozač automobila je, kako pišu mediji, izašao i proverio stanje povređenog Paksa pre nego su stigli policija i hitna pomoć.

 

 

Izvori s mesta događaja rekli su da se Paks žalio na bolove u predelu kuka i da se činilo da je u sudaru povredio glavu. Hitna služba je bila zabrinuta da je možda reč o krvarenju u mozgu, pa su ga hitno odvezli u bolnicu. Međutim, Daily Mail piše da je Paks u stabilnom stanju i da ne mora dugo da boravi u bolnici.

Nesreća se dogodila oko 17 časova, kad je na ulicama Los Anđelesa najveća gužva. Očevici kažu da je vozač automobila sa kojim se Paks sudario odmah pritrčao u pomoć, te da je sačekao dolazak policije i hitne pomoći.

Republika

Foto: Profimedia

Bred Pit i Anđelina Džoli

Inače, iz policije kažu da za ovu vrstu motorcikla nije propisano obavezno nošenje kacige za sve starije od 18 godina. 

Anđelina Džoli je usvojila Paksa 2007. godine, kad je bila u Vijetnamu, a pre njega je već usvojila Medoksa u Kambodži 2002. godine i Zaharu 2005. godine. Bred i Anđelina su se venčali 2014, a brak je potrajao samo dve godine. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading