"DUŽI VREMENSKI PERIOD SAM OVO ŽELELA DA VAM SAOPŠTIM..." Alarmantno stanje u domu bivše zadrugarke, više ne može da krije!

Autor:

Zabava

30.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka saopštila fanovima konačnu odluku.

"DUŽI VREMENSKI PERIOD SAM OVO ŽELELA DA VAM SAOPŠTIM..." Alarmantno stanje u domu bivše zadrugarke, više ne može da krije!

Foto: printscreen/RTV Pink

Nadežda Biljić

Bivši zadrugari Nadežda Biljić i Toma Panić pojavili su se nedavno na žurki kako bi sa učesnicima "Elite 7" proslavili završetak još jedne uspešne sezone rijalitija, pa su progovorili o njihovom potencijalnom ulasku u "Elitu 8".

Pored toga što poznata pevačica redovno ulazi u Belu kuću, kako bi zabavljala učesnike na žurkama koje im unutra organizuje Veliki Šef, par je sada pomenuo kakve su šanse da se i njih dvoje ponovo nađu unutra kao ukućani.

- Nadežda će svakako ulaziti utorkom da peva na žurki. Nismo pratili ovu sezonu, upućeni smo u dešavanja putem portala. Longo je 24 sata na crtaćima, sramota nas je što svi gledaju, a mi ne, pa smo se malo na kraju uključili - rekao je Toma Panić, a Nadežda je sada saopštila novu odluku, o kojoj je duže vreme razmišljao.

Foto: ATAImages

Nadežda Biljić i Toma Panić

 

- Dragi moji koji me pratite i koji me pozivate da uveličam vaša privatna slavlja, već duži vremenski period sam želela da vam ovo saopštim, ali definitivno je krajnje vreme. Od sada mene ISKLJUČIVO prati moj bend i ne želim više biti deo ovog skrnavljenja muzike. Svaka čast izuzecima i profesionalcima, ali njih je sve manje i samim tim ne želim više sebe, a ni vas dovoditi u situaciju da muzika na slavlju bude užasna zbog nekih polumuzičara, gde se na slavlju pevač ni ne čuje, a što je najgore, ni ne znaju pesme, pa onda mi pevači moramo da se prilagođavamo nekim nebitnjakovićima i za mene ne možđe da bude muzičar onaj koji nosi čepiće u ušima dok svira, a da ne pričamo o krađi bakšiša. Tako da će ubuduće mene ISKLJUČIVO da pravi moj bend, a vi pazite koga zovete na vaša slavlja za koja godinama izdvajate novac - glasilo je obaveštenje na profilu Nadežbe Biljić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nadežda Biljić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading