VODITELJKA SLAGALICE OTKRILA ISTINU O PLATAMA NA RTS: Svi su voleli da je GLEDAJU, a onda je samo NESTALA sa malih ekrana (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Pantić svojevremeno je važila za jedno od omiljenih TV lica!

VODITELJKA SLAGALICE OTKRILA ISTINU O PLATAMA NA RTS: Svi su voleli da je GLEDAJU, a onda je samo NESTALA sa malih ekrana (FOTO)

Foto: printscreen/RTS

Danijela Pantić, poznata voditeljka RTS, otkrila je razloge svog odlaska sa Javnog servisa. Iako je rad na RTS bio značajan za njenu karijeru i doneo joj popularnost, plata koju je primala 2012. godine bila je veoma niska, posebno za emisiju poput "Slagalice", te je zbog toga donela odluku da da otkaz i pređe na drugu televiziju, i to za znatno veću platu.

Pored toga, kako je Danijela istakla, želela je da radi na nekom drugom formatu osim kviza i da ima svoju autorsku emisiju, što je na RTS bilo teško ostvarivo. 

- Odlazak sa RTS bila je teška odluka, jer je to bila prva velika televizija na kojoj sam naučila mnogo, stekla slavu i imala odlične godišnje odmore. Ipak, za takav brend kakvim su smatrali "Slagalicu" moja plata bila je mizerna te 2012. godine. Sve te dobre uslove zamenila sam za bolju platu na drugoj televiziji, nastavila da učim i razvijam se. U međuvremenu sam se upustila u preduzetničke vode, edukaciju u oblasti komunikacije, medija i koučinga - rekla je Danijela jednom prilikom, pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/metubemetuber

Danijela Pantić vodila je Slagalicu na RTS

- Iskreno, kada sam napustila RTS, jedan od razloga bio je i taj što sam poželela da radim neki drugi format osim kviza. Želela sam autorsku emisiju, a to na RTS-u nije lako dobiti. Tada mi nije palo na pamet da ću se opet vratiti kvizu i formatu koji je sada sve popularniji među publikom, koliko među TV gledaocima, toliko i među korisnicima internet kvizova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading