PRETRČAO 1.000 KILOMETARA, POPEO SE NA PLANINU, PA ODRŽAO KONCERT! Nikola Rokvić u novom neverovatnom podvigu!

Autor:

Zabava

30.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Rokvić iznenadio ponovo sve.

PRETRČAO 1.000 KILOMETARA, POPEO SE NA PLANINU, PA ODRŽAO KONCERT! Nikola Rokvić u novom neverovatnom podvigu!

Foto: Instagram.com

Pevač Nikola Rokvić je tokom vaskršnjeg posta odlučio da se upusti u neobičan poduhvat - pešačenje do manastira Nektarija Eginskog na grčkom ostrvu Egina, prešavši put od 1.000 kilometara. Nakon ovog podviga, Rokvić se nije zaustavio, već je krenuo u novu avanturu - penjanje na planinu, uz trčanje i održavanje koncerta na samom vrhu.

Rokvić je podelio svoje iskustvo sa pratiocima na društvenim mrežama, ističući da su mu na trenutke teško padali napori koje je podnosio. Izrazio je svoje sumnje da li će uspeti da izdrži fizički napor, ali je istovremeno opisao osećaj koji ga je motivisao da nastavi.

- Divno iskustvo! Mislio sam biće teško pevati posle 30 km i skoro 5 sati trčanja po planini… Opružio sam se malo misleći da ću da odremam posle trke, ali adrenalin je radio i ništa… Došlo je vreme za koncert. U momentu pomislih, Bože, hoću li moći? Oblačim se, teške noge, malo i leđni mišići u spazmu… Nema nazad - naveo je pevač, koji se ipak popeo na binu i održao koncert.

- Penjem se na binu, dragi ljudi sa kojim sam delio staze, rekoh u sebi, ma idem, bre, do kraja!!! Moja trka nije gotova. Nema štednje, sve ću da dam! I stvarno kada sam pustio energiju i dao do poslednjeg atoma ona se čudesno vraćala i punila me da sam pevao 2 i po sata bez prestanka, čini mi se nikad lakše i bolje. Malo sam se i našalio, da ću sada pred svaki koncert istrčati 30 km - saopštio je Nikola Rokvić.

 

 

Iako je osećao težinu napora u nogama i leđima, Rokvić se popeo na binu i održao koncert, priznajući da je bio u dilemi da li će uspeti. Ipak, njegova predanost je naišla na oduševljenje prisutnih, a pevač je svojom izdržljivošću i energijom uspeo da održi koncert koji je trajao čak 2 i po sata. 

- Moja trka nije gotova. Nema štednje, sve ću da dam! I stvarno kada sam pustio energiju i dao do poslednjeg atoma ona se čudesno vraćala i punila me da sam pevao 2 i po sata bez prestanka, čini mi se nikad lakše i bolje - poručio je Rokvić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading