"IMAM RUPE U SEĆANJU": Književnica Sofi Kinsela progovorila o teškoj bolesti! SAPLITALA SE IZ ČISTA MIRA I PADALA SA STOLICE!

Autor:

Zabava

25.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitka za život slavne autorke i dalje traje.

"IMAM RUPE U SEĆANJU": Književnica Sofi Kinsela progovorila o teškoj bolesti! SAPLITALA SE IZ ČISTA MIRA I PADALA SA STOLICE!

Foto: Michael Melia / Avalon / Profimedia

Sofi Kinsela, jedna od najpopularnijih pisaca današnjice i autorka serije romana o kupoholičarki, pati od teške bolesti o kojoj je sada prvi put javno progovorila. U svojoj potresnoj ispovesti književnica je otkrila kako je otkrila da boluje od raka mozga i kako sada izgleda njena svakodnevica.

U aprilu, u izjavi podeljenoj na društvenim medijima, Kinsela je otkrila da joj je dijagnostikovan glioblastom, 2022. godine. Napisala je da je čekala da javno podeli dijagnozu kako bi svojoj deci dala vremena da se prilagode "novoj normalnosti".

Spisateljica je sada dala intervju za ABC News u kojem je otkrila da je bolovala od tumora na mozgu koji je ozbiljno uticao na njeno pamćenje. Kako je istakla, sve je počelo sa manjim simptomima koji su postajali sve jači.

- Primetila sam prve simptome na nogama: saplela sam se i saplitala se iz čista mira - rekla je književnica i dodala:

- Počela sam da dobijam jake glavobolje i bila sam veoma zbunjena. Ali kada sam počela da padam sa stolice, shvatili smo da nešto ozbiljno nije u redu.

Na lekarskom pregledu otkriveno je da je "agresivan, brzo rastući tumor" u njenom mozgu. Deset dana kasnije, operisana je, a operacija je trajala čak osam sati. Tumor je uklonjen, ali to je bio tek početak njene bitke. Kako je objasnila, usledio je tretman koji je "uticao na njeno pamćenje i kretanje".

- Nisam mogla ništa. Morala sam da idem na rehabilitaciju za nekoliko različitih oblasti - rekla je Sofi.

Njen suprug Henri Vikam morao je da joj stalno ponavlja stvari jer ih ona zaboravlja.

- Nismo savladali taj izazov. Imam rupe u sećanju i nikad se nije vratilo u normalu - objasnila je ona.

Kinsela je od tada bila podvrgnuta višestrukim rundama hemoterapije i zračenja, a sada uzima "nedeljne tablete za hemoterapiju kod kuće". Autorka bestselera rekla je da se u velikoj meri oslanjala na svog muža tokom iskušenja, opisujući Vikama kao svog heroja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading