Francuska legenda Laurent Garnier zatvara Tuborg Lovefest! Pre nego što je postao poznat ovo je bilo njegovo zanimanje!

Autor:

Zabava

30.07.2024

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od samog početka, Ultra Energy Stage je posvećen samo jednom, promociji najbolje svetske underground elektronske muzike.

Francuska legenda Laurent Garnier zatvara Tuborg Lovefest! Pre nego što je postao poznat ovo je bilo njegovo zanimanje!

Foto: Lovefest

Lovefest, 30. jul 2024. - Ove godine na Ultra Energy Stage-u očekujemo neke od najpoznatijih imena, rezidente brojnih svetskih klubova i predstavnike najkvalitetnijeg elektro zvuka. Prvi među njima je Laurent Garnier, jedan od pionira i najuticajnijih figura elektronske muzike. Pre nego što je postao poznat DJ, Laurent Garnier je radio kao kuvar u restoranu sa Mišelinovom zvezdom u Parizu. I dan danas neguje svoju ljubav prema kulinarstvu, a pored svoje DJ karijere - Garnier je komponovao muziku za filmove i televiziju. Tako se njegova muzika pojavila u nekoliko video igara, uključujući popularnu igru "Grand Theft Auto IV," gde je njegova pesma "Coloured City" deo radijske stanice u igri. Poznat je po svojoj svestranosti, mešajući stilove kao što su techno, house, jazz i drum and bass, te nastupajući na prestižnim festivalima širom sveta. 

Foto: Lovefest

Dj Deep

 

Od samog početka, Ultra Energy Stage je posvećen samo jednom, promociji najbolje svetske underground elektronske muzike. Može se reći da je Ultra Energy Stage festival unutar festivala, a prema kritikama, najbolji klabing na otvorenom u regionu, gde neretko možete čuti svoje omiljene didžejeve kako puštaju vanvremenske hitove sa vinila.

Ove godine u Vrnjačku Banju stiže i legenda čikaške muzičke scene, Ron Trent koji je postao DJ i producent u svojim ranim tinejdžerskim godinama. Sa 14 godina, već je napravio svoju prvu pesmu, "Altered States," koja je postala klasik na house muzičkoj sceni. Ron Trent je takođe od malih nogu želeo da postane arhitekta. Počeo je da proučava arhitekturu još u srednjoj školi, bavio se mehaničkim crtanjem, ali muzika je jednostavno preuzela primat.

Foto: Lovefest

Ron Trent

 

Jedna od najistaknutijih figura današnjice, DJ Deep, nakon spektakularnog seta koji je izvrteo na prošlogodišnjem izdanju Lovefesta, iskazao je svoje uzbuđenje po pitanju povratka na Lovefest sledećim rečima: ,,Ne mogu da dočekam, izuzetno sam srećan i uzbuđen, i još uvek sam pod utiskom od Lovefest-a prošlog leta! Ima toliko mnogo novih pesama koje želim da testiram i pustim, kao i novih izdanja na kojima sam radio!". 

Pored njih će se na Ultra Energy Stage-u naći i mnogi legendarni izvođači kao što su Hunee, Gigi Testa, Interstellar Funk, Nu Genea, Call Super, DJ Nobu i mnogi drugi. Pridružite nam se na Ultra Energy Stage-u i doživite jedinstvenu atmosferu najboljeg underground zvuka na otvorenom, uz nastupe svetskih DJ-eva koji će vas svojim setovima povesti na nezaboravno muzičko putovanje. 

Finalno poskupljenje ulaznica 3. avgusta u ponoć 


Ulaznice po specijalnim cenama za sva tri dana festivala, kao i one dnevne mogu se kupiti još samo do 3. avgusta u ponoć, kada se očekuje finalno poskupljenje. Karte je moguće kupiti putem lovefest.rs ili efinity.rs. Da podsetimo, novo izdanje Tuborg Lovefesta biće održano u Vrnjačkoj Banji od 8. do 10. avgusta. Na pet muzičkih bina očekuju se nastupi više od 100 izvođača sa svih strana sveta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading