ACA LUKAS NE SLUŠA DOKTORE! Evo šta HITNO mora da prestane da radi! Svađa se i sa najbližima kod kuće!

Autor:

Zabava

30.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On puši više decenija, a svakako da je sada u situaciji da donese neke dobre odluke za sebe, budući da je bio malaksao, a duvan baš i ne pomaže kad su situacije takve.

ACA LUKAS NE SLUŠA DOKTORE! Evo šta HITNO mora da prestane da radi! Svađa se i sa najbližima kod kuće!

Foto: RTV Pink

Folk pevač Aca Lukas hitno je nedavno primljen u Urgentni centar zbog visoke temperature i drugih tegoba. Iako je želeo da izbegne bolnicu, Lukas je delovao malaksalo prilikom dolaska u zdravstvenu ustanovu.

- Pre pola sata sam ga video na ulazu u Urgentni centar. Kao svi građani koji su došli da se požale na zdravstveno stanje i on je predao knjižicu i sačekao u redu. Videlo se da mu je jako loše. I pored toga on se ljubazno javio ljudima koji su ga pozdravili. Lekari su ga uveli u ordinaciju i zadržaće ga na dalje lečenje - priča izvor za Kurir. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

Kako Republika sada saznaje, folkeru su doktori radi što bržeg oporavka savetovati da što više odmara i da pod hitno prestane da konzumira cigarete, zbog kompletnog stanja u organizmu, budući da je dugogodišnji pušač.

Foto: ST/D.Kadić

Aca Lukas

 

- Doktori su Lukasu rekli da bi trebalo odmah da pokuša da ostavi duvan. On puši više decenija, a svakako da je sada u situaciji da donese neke dobre odluke za sebe, budući da je bio malaksao, a duvan baš i ne pomaže kad su situacije takve. Predložili su mu lekari da preventivno uradi i snimanje kompletnog organizma, kako bi se uverio da je sve u redu. On izbegava da odlazi kod doktora, osim kad baš mora, a kako često i nezdravo živi zbog opisa posla kojim se bavi, svaka kontrola je neophodna i odmor. I kod kuće mu pričaju da povede računa o svom zdravlju, ali on ne voli da mu se na takav način pametuje - ispričao nam je upućen izvor.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading