OSVANULA BORINA SLIKA IZ VOJSKE! Ovako je Đorđević izgledao u mladosti, skoro NEPEREPOZNATLJIV!

Autor:

Zabava

06.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija jasno pokazuje da je Bora oduvek bio šmeker svetskog glasa.

OSVANULA BORINA SLIKA IZ VOJSKE! Ovako je Đorđević izgledao u mladosti, skoro NEPEREPOZNATLJIV!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Legendarni Bora Đorđević, koji je preminuo 4. spetembra u 72. godini u bolnici u Ljubljani, sutra će biti sahranjen u rodnom Čačku. Frontmena Riblje čorbe svi će pamtiti po pesmama, energiji i šarmu kojim je plenio. Sada je objavljena iz Borina fotografija iz mladosti, koja pokazuje da Đorđević oduvek bio šmeker svetskog glasa.

Bora Đorđević iza sebe je ostavio brojne hitove , a neki su nastali dok je služio vojsku u Doboju.

 

 

Ovo je jedna od retkih fotografija iz tog perioda, Bora u uniformi i sa gitarom u ruci, kratko ošišan, a gledajući slike iz mlađih dana jasno je zašto su mnoge dame gubile glavu za njim.

Inače, poznata je priča da je hit Generacije 5 „Dolazim za 5 minuta“ napisao upravo u vojsci, a napisao je i skoro sve pesme za album „Pokvarena mašta i prljave strasti“.

Mnogi veruju da je to jedan od najboljih albuma Riblje čorbe ikada.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika

 

Podsećamo, u subotu 07.09 biće održana komemoracija Borisavu Bori Đorđeviću u Kulturnom centru Čačak sa početkom u 11 časova. Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku. Opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta.

Podsećanja radi, kako je Republika izvestila sa lica mesta, kovčeg sa telom muzičara Bore Đorđevića stigao je u Čačak prethodne večeri oko 22 sata, a dočekao ga je njegov prijatelj iz detinjstva, čuveni čačanski patolog dr Prle Savić. Telo će do sahrane, zakazane za subotu, biti smešteno u kapeli Opšte bolnice Čačak.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading