OTKRIVENA POSEBNA ŽELJA PORODICE BORE ĐORĐEVIĆA: Tražili da se OVO ISPUNI NA SAHRANI rokera!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

05.09.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo i od kada je otvorena knjiga žalosti u Čačku!

OTKRIVENA POSEBNA ŽELJA PORODICE BORE ĐORĐEVIĆA: Tražili da se OVO ISPUNI NA SAHRANI rokera!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Kovčeg sa telom legendarnog rokera, Bore Čorbe, stigao je u Čačak, u kapelu čačanske Opšte bolnice. Prijatelji i poštovaoci legendarne ličnosti okupili su se kako bi odali počast ovom istinskom velikanu rokenrol scene.

Prisustvo najboljeg prijatelja

Ovom tužnom događaju prisustvovao je Borin najbolji prijatelj, patolog Prvoslav Prle Savić. Prle je poslednji put dočekao svog prijatelja koji će biti sahranjen u subotu, 7. septembra. Njihovo prijateljstvo datira iz mladosti, a Prle je isticao Borinu posebnost i ljubav prema svom rodnom Čačku.

Sećanje na Bora Čorbu

Prle je podelio sećanja na svoje prijateljstvo sa Borom Čorbom, ističući da je Bora bio poseban čitav život. Kroz šalu, Bora je predvideo svoju slavu i uticaj na grad, izražavajući uverenje da će jednog dana postojati "Borina ulica". Prle je istakao Borinu ljubav prema Čačku i njegovu spremnost da dobar glas o gradu pronese širom sveta.

Knjiga žalosti

Knjiga žalosti, za sve koji žele da se upišu i pošalju poslednju poruku, kako Republika saznaje, biće otvorena sutra u 8 ujutru u Domu kulture u Čačku.

Zakazano opelo i sahrana

Opelo za Bora Čorbu počinje u 14 časova, dok je sahrana zakazana za 14:30. Očekuje se da će mnogi poštovaoci doći kako bi odali počast ovom velikanu i ispratili ga na večni počinak.

Porodica je za samu sahranu imala i specijalan zahtev. Naime, posebna želja porodice, koja je tražila da se ovo ispuni na sahrani - da im novinari ne prilaze i ne traže izjave, rekli su našoj ekipi koja je gotovo zanoćila čekajući veliku muzičku legendu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading