UHAPŠEN FUDBALER! Pored nedozvoljenih supstanci, evo za šta je još optužen! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđen skandal!

UHAPŠEN FUDBALER! Pored nedozvoljenih supstanci, evo za šta je još optužen! (FOTO)

Foto: printscreen

Nekadašnji golman Estersunda, Ali Keita, našao se usred skandala kada je otkriveno da je uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i uzimanja kokaina. Osim toga, optužen je i za pranje novca, što je dovelo do njegovog otpuštanja iz kluba i osude na 50 dana zatvora.

Iako je Keita bio ključni igrač Estersunda, klub je bio primoran da ga otpusti zbog skandala. U saopštenju, istaknuto je da je Keita bio važan deo kluba tokom dugog perioda, ali da su njegova nedela navela klub na tešku odluku.

- Ali Keita je bio veoma važan deo Estersunda u dugom vremenskom periodu. Njegova lojalnost i sve što je učinio za klub se mnogo ceni, a to je učinilo da odluka bude još teža - napisao je Estersund u saopštenju.


Ali Keita je bio deo Estersunda od 2014. godine i postao je rekorder po broju nastupa za klub, sa ukupno 244 odigrane utakmice. Njegova lojalnost i doprinos klubu su bili od velikog značaja, što je dodatno otežalo situaciju oko njegovog otpuštanja.


Keita je priznao krivicu za uzimanje droge, ali je negirao optužbe za pranje novca. Ipak, mediji u Švedskoj preneli su da je osuđen na zatvorsku kaznu od 50 dana, što dodatno komplikuje njegovu situaciju.

Pre skandala, Keita je bio istaknuti član Estersunda, ali je nastupao i za klubove Vesteros i Sirjanska. Njegov nagli pad sa sportske scene zbog skandala ostavio je mnoge u šoku i razočaranju.



Skandal oko Ali Keite potresao je fudbalsku javnost, a njegovo otpuštanje iz Estersunda i osuda na zatvorsku kaznu označili su kraj karijere jednog nekadašnjeg talentovanog golmana. Sada ostaje pitanje da li će Keita uspeti da se oporavi od ovog teškog udarca i povrati svoj ugled u fudbalskom svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading