RADA NIJE ŽELELA TUŽNE GOVORE! Još jedna VELIKA ŽELJA slavne glumice biće ISPUNJENA! OVO SU DETALJI SAHRANE!

Autor:

Zabava

06.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja želja Rade Đuričin bila je da počiva kraj roditelja u rodnom Vršcu.

RADA NIJE ŽELELA TUŽNE GOVORE! Još jedna VELIKA ŽELJA slavne glumice biće ISPUNJENA! OVO SU DETALJI SAHRANE!

Foto: ATAImages

Dugogodišnja članica Jugoslovenskog dramskog pozorišta Rada Đuričin preminula je u sredu 4. septembra u Beogradu, a biće sahranjena sutra u Vršcu, baš kako je želela. Najveća želja velike glumice bila je da počiva kraj rodtelja u svom rodnom gradu, ali je imala još jedan zahtev - da ne bude komemoracije.

Rada nije želela velike govore na svom ispraćaju, a kako je i sama do poslednjeg dana nosila širok osmeh nije želela suze tog dana. Tako će glumica biti sahranjena bez prethodnog komemorativnog skupa.

Sahrana je u subotu, 7. septembra na Gradskom groblju u Vršcu. Opelo počinje u 13.00 a sahrana u 14.00, navode iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Republika

Foto: ATA images

 

Slavna Rada Đuričin, jedna od naših najstarijih glumica, preminula je 4. septembra u 91. godini u Beogradu. Decenije je provela na sceni i svojim ulogama obojila mnoge pozorišne predstave, filmove i serije, a prema najavama gradonačelnice Vršca Dragane Mitrović, za sve što je za života uradila Rada će dobiti posthumno priznanje - ulicu ili trg u rodnom Vršcu.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović istakla je da će se lično založiti i pokrenuti inicijativu da se neka od ulica ili trgova Grada Vršca preimenuje i ponese ime čuvene Rade Đuričin. 

Porodica i prijatelji su se oprostili od glumice, koleginice, majke i bake potresnim rečima koje su objavljene u čituljama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 


 

 

Komentari (0)

Loading