VESNA ZMIJANAC DOBILA HIT, A OSTALA BEZ MUŽA: Čuvenog harmonikaša prevarila s ovim kolegom, bio im je kućni prijatelj (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica bila je u braku sa Kemišem pre Zorice Brunclik.

VESNA ZMIJANAC DOBILA HIT, A OSTALA BEZ MUŽA: Čuvenog harmonikaša prevarila s ovim kolegom, bio im je kućni prijatelj (FOTO)

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac

Jedan od najvećih hitova Vesne Zmijanac "Ne kunite crne oči" imao je zanimljivu priču iza sebe.

Naime, poznati kompozitor Dragan Stojković Bosanac prisetio se saradnje sa Vesnom i otkrio detalje o snimanju ove pesme.

Republika

Foto: instagram.com/d.s.bosanac_official

Dragan Stojković Bosanac svojevremeno zaveo Vesnu Zmijanac

Ispričao je da je Vesna plakala tokom snimanja, jer nije bila sigurna da želi da peva ovu pesmu koja je kasnije postala veliki hit.

- Vesna je isto pre toga imala hit, međutim ja sam joj napravio pesmu "Ne kunite crne oči", to je moja pesma. Tu je bilo osam pesama, osam hitova. Ona je tada pokazala jedno strpljenje, kad smo snimali tu ploču bilo je tu i suza, neće da peva, pa hoće da peva. Izlazila je napolje, pa se vraćala, stvarno je bilo tako, ali eto uspeli smo - ispričao je Bosanac, prenosi Blic.

Inače, pored saradnje koju su imali Miroljub Aranđelović Kemiš je svojevremeno otkrio da je njegova bivša supruga Vesna Zmijanac imala i aferu s njegovim kolegom Bosancem.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio zašto mu je pukao brak sa Vesnom Zmijanac

Pre braka sa Zoricom Brunclik, Kemiš je bio oženjen Vesnom Zmijanac, a jednom prilikom je ispričao kako je saznao da je Vesna bila u vezi sa njegovim kolegom i prijateljem, Draganom Stojkovićem Bosancem.

- U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - izneo je tada u javnost Kemiš.

Podsetimo, Vesna Zmijanac je kroz svoju karijeru bila u centru pažnje kako zbog svojih pesama, tako i zbog intrigantnih detalja iz svog privatnog života.

Njeni hitovi i životne priče i dalje intrigiraju javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading