PORODILA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Na svet donela BLIZANCE, a OVA MOĆNA IMENA su roditelji odabrali!

Autor:

Zabava

06.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Unuka legende srpskog glumišta danas je na svet donela dva dečaka!

PORODILA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA! Na svet donela BLIZANCE, a OVA MOĆNA IMENA su roditelji odabrali!

Foto: Instagram/dzivoj, ATA Images

Danas je stigla srećna vest iz porodice legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića - njegova unuka Dina porodila se i na svet donela blizance.

Ponosna majka objavila je fotografiju sa suprugom na Instagramu i otkrila da su blizanci dobili imena Mihailo i Gavrilo. Ova vest izazvala je veliku radost među njenim fanovima, koji su je preplavili čestitkama u komentarima ispod objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dina Đukanović (@dzivoj)

Gavrilo je prvi, uz arhangela Mihaila, koji je predvodnik vojske anđela i sila dobra, a za njima slede ravni po časti Rafail, Uril, Salatil, Јegudil, Varahil i Јeremil.

Mihailo

Njegovo ima znači "onaj ko je ravan Bogu". Na slikama je predstavljen kao vojskovođa nebeske vojske. U desnoj ruci drži koplje, kojim je pobedio Lucifera, koji predstavlja Satanu. U levoj ruci Mihail drži zelenu palminu grančicu, kao znak mira i pobede.

Gavrilo

Drugi arhanđel po rangu i drugi koji je opšte poznat. Ime mu znači "Božija snaga". Božiji je glasnik koji ljudima saopštava njegove poruke i odluke. Na ikonama u desnoj ruci drži lampu, a u levoj ogledalce koje simboliše Božiju premudrost. On javlja vesti Bogorodici da će roditi Hrista.

Sudbonosno "da" u Kragujevcu

Dina je svoju ljubav krunisala brakom sa dugogodišnjim izabranikom Aleksi Đukanovićem, a ceremonija venčanja održana je u maju u Kragujevcu, rodnom gradu njenog supruga. Crkveno venčanje je bilo intimno, održano u manastiru Drača, u prisustvu najbliže porodice. Dina nije osoba koja voli da se eksponira u javnosti, a poznato je da je studirala u Parizu i da je jedna od šestoro unučadi Velimira Bate Živojinovića.

Ova srećna vest je razveselila mnoge, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju nove fotografije i detalje o blizancima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading