DARA BUBAMARA URNISALA OVU KOLEGINICU! Napravila joj haos, a evo šta je razlog što je debelo potkačila!

Autor:

Zabava

06.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara je prznica, ona kaže i što misli i što ne misli.

DARA BUBAMARA URNISALA OVU KOLEGINICU! Napravila joj haos, a evo šta je razlog što je debelo potkačila!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Elma Sinanović nakon duge pauze u karijeri pre dve godine vratila se na velika vrata. Neke stare pesme otpevala je u novom aranžmanu, snimila duet  sa Slobom Radanovićem i krenula kiao nekad da pali i žari celijm regionom. Međutim Dari Bubamari se nije dopala informacija da Elma svoje nastupe naplaćuje više od nje, pa je osula paljbu po ženi ni krivoj ni dužnoj.

Foto: printscreen

Dara Bubamara

 


- Dara je prznica, ona kaže i što misli i što ne misli. Ali voli novac voli da zaradi, ali i da potroši, da drugome. Poštuje ona Elmu  i njene hitove ali iznervirala se kada je u jednom razgovoru od prijatelja čula kako Elma nastupe naplaćuje 6.000 evra, što je 1000 više od njene cene.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Elma Sinanović

 

Rekla je ko je ona da bude skuplja od mene, baš se iznervirala, a onda je napala ljude iz svog tima zašto joj cena nije veća i kako dozvoljavaju da Elma više zarađuje. Nije to bilo ništa lično protiv Elme nego je Dara sigurna da zaslužuje više. Elma na svojim nastupima često peva Darine pesme i dosta repertoara joj je bazirano baš na Darinim hitovima, pa je to ovu još dodatno razljutilo - kaže za Svet izvor blizak pevačici. 

Foto: Ata images

Elma Sinanović

 

Inače, Dara Bubamara nema problem da javno kaže šta misli o kolegama, pa tako neretko upadne u svađe s kolegama, što oko koncerata, što oko toga ko ima bolju pesmu ili koliko je plaćen na tezgama. Rat sa Elmom svakako će se nastaviti, ali je pitanje u kom smeru. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading