VENDI NIKAD GORE ISPROZIVALA GOCU LAZAREVIĆ! Odbrusila koleginici za sve pare!

Autor:

Zabava

06.09.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazarević još uvek nije dala zvaničan odgovor na ove optužbe.

VENDI NIKAD GORE ISPROZIVALA GOCU LAZAREVIĆ! Odbrusila koleginici za sve pare!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Printscreen/Pink TV

Nakon nedavne izjave Goca Lazarević da je određeni ljudi kritikuju zbog zakazane zlatne turneje, Vesna Vukelić Vendi hitno se oglasila i besno odgovorila na ove optužbe. Lazarevićeva je jasno aludirala na Vendi i Zoricu Marković, koje su prethodnih dana komentarisale Gocinu odluku da ne uđe u rijaliti zbog svog hita "Vidovdan". Vendi je odlučila da pruži žestok odgovor koleginici, optužujući je za razne stvari.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Vesna Vukelić Vendi

 

Izađi iz Titovog kreveta sa čijim sistemom vodiš ljubav decenijama i izađi na bojište! Mi znamo da si ti Vuk Branković koji beži i krije se i plaši od svoje senke! Zato si sada opet pobegla od odgovora! Jer znaš da imaš puno titoističkog putera na glavi! A mi jako dobro znamo i kako si eksploatisala sav taj sistem! Ako si se drznula da gugućeš o Knezu Lazaru i arčiš i baštiniš i obesmišljavaš Vidovdan bez krsta na grudima, bez Jevanđelja u ruci, bez posta i molitve bez liturgijskog doprinosa svetom Knezu Lazaru i Kneginji Milici, bez ikakvog truda da se ocrkveniš - poručila je Vendi u svom stilu za Kurir. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Vukelić Vendi

 

Goca Lazarević još uvek nije dala zvaničan odgovor na ove optužbe, ali je jasno da je ova situacija izazvala buru reakcija među fanovima i javnosti. Očekuje se da će se ova situacija dalje razvijati u narednim danima, a ostaje da vidimo da li će doći do smirivanja tenzija ili će se sukob nastaviti.

Foto: youtube.com/AmiG Show, Printscreen/TV Happy

Goca Lazarević i Zorica Marković

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading