SPAKOVALI KOFERE I NAPUSTILI SRBIJU! Veljko i Bogdana pokazali u kakvom luksuzu se baškare - OVDE IH NIKO NIJE OČEKIVAO!

Autor:

Zabava

06.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Ražnatović tvrdio da se niada ne bi odlučio na ovaj korak, realnost je, izgleda, malo drugačija!

SPAKOVALI KOFERE I NAPUSTILI SRBIJU! Veljko i Bogdana pokazali u kakvom luksuzu se baškare - OVDE IH NIKO NIJE OČEKIVAO!

Foto: ST/D.KADIĆ

Veljko i Bogdana Ražnatović

Anastasija Gudelj, poznata ličnost sa domaće javne scene i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, već nekoliko godina živi u prelepom gradu Sevilji, u Španiji, zajedno sa svojim suprugom Nemanjom Gudeljom. Nedavno im se pridružio i njen brat Veljko sa suprugom Bogdanom.

Veljko i Bogdana Ražnatović su juče podelili fotografije iz Malage, a već ovoga jutra su bili u Sevilji. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, koja sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će ova poznata porodica provoditi vreme zajedno u Španiji.

Porodični trenuci

Iako je javnost navikla da prati svaki korak članova porodice Ražnatović, za sada nema zajedničkih fotografija i trenutaka koje su Anastasija, Nemanja, Veljko i Bogdana podelili sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ipak, ne sumnjamo da će se uskoro pojaviti i takvi sadržaji, te da ćemo imati priliku da vidimo kako ova poznata porodica uživa u svom zajedničkom vremenu u Španiji.

Porodična podrška

Veljko i Bogdana imaju trojicu sinova, a njihov najstariji naslednik, Željko, već je imao priliku da poseti svoju tetku Anastasiju u Španiji. Iako je Veljko ranije izjavio da nema nameru da je poseti, veoma je lepo videti podršku koju pružaju jedno drugom, kao i spremnost da se prilagode novim životnim okolnostima.

- Ne planiram da je posetim. Nije da nešto postoji, nego ja stvarno mrzim da putujem, mrzim avion, mrzim aerodrom. Ako idemo negde na odmor, da me nateraju, ići ćemo zajedno, ali radije ću da sačekam Anastasiju da dođe nego da ja idem tamo - rekao je Veljko tada za 24sedam.

Život u Španiji

Anastasija je putem društvenih mreža pokazala prostor u kom živi, kao i neke delove Sevilje, otkrivajući delić svoje svakodnevice u ovom prelepom gradu. Njeni pratioci imaju priliku da kroz njene fotografije i snimke vide delove španske kulture, hrane i način života, te da se upoznaju sa lepotama koje ova zemlja nudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading