SILAS STIGAO U ZVEZDU! Ambicije su jasne, očekuju nas velike stvari! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

06.09.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah razvukao crveno-beli šal.

SILAS STIGAO U ZVEZDU! Ambicije su jasne, očekuju nas velike stvari! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda

U poslednjih nekoliko dana, FK Crvena zvezda je aktivno radila na pojačanjima, a najnovije ime koje je pristiglo u redove ovog beogradskog kluba je Silas Katompa Mvumpa. Fudbaler iz Demokratske Republike Kongo dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Štutgarta i već je zadužio dres sa brojem 15.

Izrazivši svoje zadovoljstvo zbog dolaska u Crvenu zvezdu, Silas je istakao da se raduje životu u Srbiji i saradnji sa novim saigračima i stručnim štabom. Naglasio je da veruje u velike stvari koje ih očekuju i istakao brzinu kao svoj najveći kvalitet.

- Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji. Mislim da možemo mnogo zajedno i radujem se upoznavanju sa novim saigračima, te stručnim štabom. Verujem da nas velike stvari očekuju. Kada je reč o meni, doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet - počeo je Sias.

Govoreći o ambicijama, Silas je istakao jasne ciljeve, a to je osvajanje "duple krune" u Srbiji i postizanje što boljih rezultata u Ligi šampiona. Izrazio je uverenje da će Crvena zvezda i dalje dominirati u srpskom fudbalu, uz poseban osvrt na ključnu ulogu koju bi atmosfera na njihovom stadionu mogla imati u Ligi šampiona. Izrazio je nestrpljenje da zaigra pred sjajnim navijačima Crvene zvezde.

- Ambicije su jasne - dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona. Znam da Zvezda dominira u srpskom fudbalu i verujem da će to tako i ostati. Kada je reč o Ligi šampiona, mislim da bi to ključnu ulogu mogla da odigra atmosfera na našem stadionu. Znam da Zvezda ima sjajne navijače i jedva čekam da zaigram pred njima - objasnio je Silas.

Ovim dolaskom, Crvena zvezda je dodatno ojačala svoje redove, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide Silasa Katompu Mvumpu u akciji na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading