VEČITI DERBI NA SAMOM POČETKU! Sezona se otvara utakmicom između Partizana i Zvezde!

Autor:

Sport

06.09.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim toga, pred nama su još neki zanimljivi mečevi.

VEČITI DERBI NA SAMOM POČETKU! Sezona se otvara utakmicom između Partizana i Zvezde!

Foto: Ilustracija Republika.rs, Pixabay

Na nedavno održanoj Sednici klubova Superlige i Prve lige Srbije u odbojci, izvršeno je izvlačenje parova za narednu sezonu. Najveću pažnju privukao je večiti derbi između odbojkašica Partizana i Crvene zvezde, koji će biti odigran već u prvom kolu. Očekuje se da će ova utakmica biti prava poslastica za ljubitelje odbojke, a susret će se odigrati u vikendu između 4. i 6. oktobra.

Osim toga, pred nama su još neki zanimljivi mečevi, kao što su utakmice između Tenta i Železničara, Inđije i Jedinstva Užice, Radničkog Blastersa i Uba, Omladinca i Spartaka Subotica, kao i susret između Jedinstva Stare Pazove i Srema. U drugom kolu, Zvezda će dočekati Radničkog Blastersa, dok će Partizan biti prvi tim koji će posle nekoliko godina gostovati u Užicu ekipi Jedinstva.

Što se tiče muške odbojke, Partizan će u prvom kolu biti gost ekipi Ribnice, dok će Crvena zvezda dočekati ekipu Karađorđa. Pored ovih mečeva, očekuju nas i susreti između Mladog Radnika i Jedinstva Stare Pazove, Vojvodine i Takova, Spartaka Subotice i Radničkog, kao i meč između Dubočice i Niša.

Očekuje se da će nova odbojkaška sezona doneti mnogo uzbuđenja i zanimljivih mečeva, a ljubitelji ovog sporta već nestrpljivo iščekuju početak takmičenja. Meč između dva najveća rivala će sigurno biti za pamćenje, a gledaoci će uživati prateći ih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading