BORA ČORBA U ČAČKU DOBIJA MURAL! Evo šta se sprema u mestu gde je roker odrastao, sve isplanirano nakon što prođe sahrana (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo i ko je inicijator ideje!

BORA ČORBA U ČAČKU DOBIJA MURAL! Evo šta se sprema u mestu gde je roker odrastao, sve isplanirano nakon što prođe sahrana (FOTO)

Foto: Republika, E-Stock

Bora Čorba

Borisav Bora Đorđević, frontmen rok grupe "Riblja čorba", preminuo je u 72. godini, što je izazvalo tugu i šok širom regiona. Bora Čorba, kako su ga svi znali, bio je hospitalizovan u KBC Ljubljana zbog hronične opstruktivne bolesti pluća, s kojom se dugo borio.

Njegova smrt duboko je pogodila njegove fanove i kolege muzičare, a njegov doprinos rok muzici ostaje trajan.

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

Kako sada Republika saznaje, Bora Čorba dobiće uskoro mural u Čačku, na inicijativu bliskih prijatelja i svih onih koji su ga poštovali u ovom mestu, a i šire.

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

- To da Bora dobije mural ideja je već neko vreme, samo se traži mesto gde bi bilo najbolje da se napravi. Tome su se obradovali najpre prijatelji i komšije Bore Čorbe, iako tuguju zbog odlaska rokera. U Čačku je dan žalosti, svi su bili ubeđeni da će Bora da se oporavi jer su znali kakvog je duha, ali to se nažalost nije desilo - rekao nam je upućen izvor. 

Foto: ATA images, Printscreen

Bora Đorđević

 

Podsećamo, kako je Republika izvestila sa lica mesta, kovčeg sa telom muzičara Bore Đorđevića stigao je u Čačak prethodne večeri oko 22 sata, a dočekao ga je njegov prijatelj iz detinjstva, čuveni čačanski patolog dr Prle Savić. Telo će do sahrane, zakazane za subotu, biti smešteno u kapeli Opšte bolnice Čačak.

Kako smo uspeli da saznamo, tokom poslednjeg ispraćaja na Gradskom groblju, važnu ulogu će imati Hor čačanske Gimnazije, koji će pevati rokenrol himnu "Pogledaj dom svoj, anđele" u čast Bore Đorđevića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading