POSLEDNJE REČI ŽENE BORE ČORBE LEDE KRV U ŽILAMA! "Tvoje srce će zauvek..." Porodica SLOMLJENA OD BOLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dubravka, supruga Bore Đorđevića, oprostila se rokera potresnom porukom!

POSLEDNJE REČI ŽENE BORE ČORBE LEDE KRV U ŽILAMA! "Tvoje srce će zauvek..." Porodica SLOMLJENA OD BOLA! (FOTO)

Foto: Republika, Printscreen/Nikad nije kasno

Borisav Bora Đorđević, frontmen rok grupe "Riblja čorba", preminuo je u 72. godini, što je izazvalo tugu i šok širom regiona. Bora Čorba, kako su ga svi znali, bio hospitalizovan u KBC Ljubljana zbog hronične opstruktivne bolesti pluća, s kojom se dugo borio. Njegova smrt duboko je pogodila njegove fanove i kolege muzičare, a njegov doprinos rok muzici ostaje trajan.

Danas, u petak, dan pre sahrane, grad Čačak je proglasio Dan žalosti. U dnevnim novinama osvanulo je pregršt čitulja posvećene legendarnom rokeru, a među njima izdvaja se i porodična, koju na čelu potpisuje Borina supruga, Dubravka.

- Poslednji pozdrav našem voljenom Bori - stoji na početku čitulje porodice, u kojoj se zatim nastavlja:

Republika

Foto: Printscreen

Porodica se oprostila od Bore Đorđevića u emotivnoj čitulji

- Sahrana će se obaviti u subotu, 7. septembra 2024. godine u 14.30 sati na gradskom groblju u Čačku. Opelo je u 14 sati. Primanje saučešća je od 13 sati. Dragi naš, tvoje srce će zauvek kucati s nama. Tvoje pesme zauvek će biti deo nas... Dao si nam pregršt uspomena, kroz koje ćemo te pamtiti. Ožalošćeni: supruga Dubravka, sin Boris, ćerka Tamara, unuk Petar, zet Bojan, snaha Milica, svastika Daša i tašta Nada.

Podsećanja radi, kako je Republika izvestila sa lica mesta, kovčeg sa telom muzičara Bore Đorđevića stigao je u Čačak prethodne večeri oko 22 sata, a dočekao ga je njegov prijatelj iz detinjstva, čuveni čačanski patolog dr Prle Savić. Telo će do sahrane, zakazane za subotu, biti smešteno u kapeli Opšte bolnice Čačak.

Kako smo uspeli da saznamo, tokom poslednjeg ispraćaja na Gradskom groblju, važnu ulogu će imati Hor čačanske Gimnazije, koji će pevati rokenrol himnu "Pogledaj dom svoj, anđele" u čast Bore Đorđevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dunja

06.09.2024 11:42

Dali Je moguce da Nema gradske kapele,Ili su zauzete.Nek pociva u Miru.Veliki tekstopisac neustrasiv da kaze,kroz pesmu SVU bol koja mu je na dusi I srcu.