ALEKS STIGLI NEOBORIVI DOKAZI O CARU, sve se vidi u eksplicitnim SNIMCIMA! Majka male Leone HITNO REAGOVALA!

Autor:

Zabava

06.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba!

ALEKS STIGLI NEOBORIVI DOKAZI O CARU, sve se vidi u eksplicitnim SNIMCIMA! Majka male Leone HITNO REAGOVALA!

Foto: printscreen/pink

Aleks Nikolić i Filip Car

Aleksandra Nikolić, bivša pobednica rijalitija "Zadruga", podelila je nedavno na Instagramu fotografiju sa novim dečkom, za kojeg javnost još ne zna. Ova objava je odmah izazvala reakciju njenog bivšeg partnera, Filipa Cara, sa kojim je nedavno dobila ćerku.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Aleks i Car

Filip, koji je imao turbulentnu vezu sa Aleksandrom, reagovao je objavom citata na svom Instagram nalogu:

- Od cinkaroša nikad čovek, od ku*ve nikad dama - što mnogi smatraju da je upućeno Aleksandri. Nakon što je Aleksandra objavila da ima novog dečka Filip je poslao brutalnu poruku.

-  Znao sam ja čim je ona odugovlačila dolazak i naprasno odlučila da ne dođe da ima nekoga, ali uvek su sve oči uprte u mene kad je preljuba u pitanju, pa tako u mojoj senci prođu mnoge stvari! Dobio sam saznanje da ima nekoga i pokušao sam sa njom stupiti u kontakt, ali kao i obično nije se javljala. Na kraju mi je priznala kad sam izneo činjenice koje znam pa aj da prizna, bezbolnije je - rekao je on i osuo paljbu po njoj:

- Aleksandra samo deluje ekstremno glupa, nije ona nimalo glupa! Nije ona kriva nego ja, tražim ženu u rijalitiju je**te! Devojka je stigla u dva meseca da se izoperše i izbotoksira, nađe novog lika, raskine sa mnom i svašta još nešto, al' glavno da je Filip loš jer bolesni fanatici ispranog mozga sve svaljuju na mene - poručio je Car.

Foto: instagram.com/printscreen/alex_mima

Stori od Aleks

- Zamolila bih sve koji mi šalju objave i klipove od strane dotičnog da prestanu to da rade. Zaista sam krenula dalje u svom životu i skandali mi nisu potrebni, niti ću ih priuštiti nekima koji vape za tim. Ja shvatam da to radite iz najbolje namere, ali zaista me ne zanima apsolutno ništa vezano za tu osobu. Svako govori o sebi, a vreme je najbolji pokazatelj svega - napisala je Aleks putem svohg profila na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading