ANA NIKOLIĆ ŠUTNULA RALETA! Usred noći OBJAVILA razloge raskida, preko OVOGA nije mogla da mu pređe (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zbog čega su raskinuli Ana Nikolić i Goran Ratković Rale!

ANA NIKOLIĆ ŠUTNULA RALETA! Usred noći OBJAVILA razloge raskida, preko OVOGA nije mogla da mu pređe (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Pevačica Ana Nikolić tokom prethodne večeri je na društvenoj mreži Instagram objavila zvanično saopštenje u kojem je obavestila javnost da je stavila tačku na svoj odnos sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

Naime, kako je otkrila u svojoj objavi, suštinska razlika u njihovim karakterima bio je kamen razdora koji je doveo do raskida, istakavši da za nju postoji "samo jedna istina", kao i da je vrlo isključiva osoba, dok je Ratković, kako kaže, "osoba koja voli kompromise".

- Kao što ste od mene uvek čuli istinu, tako će biti i sada... - započela je Ana svoje izlaganje, pa dodaje:

Slučajnost ili ne, baš to je kamen razdora! Za mene postoji jedna istina i vrlo sam isključiva. Za Raleta "život nije tako isključiv". To je suštinska razlika u poimanju sveta i života. Ja sam osoba "ili-ili". Rale se predstavljao isto godinu dana, ali on je u suštini osoba "kompromisa". Zvaćemo ga "ali". Ta reč u mom rečniku ne postoji.

Republika

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić raskinula sa Goranom Ratkovićem Raletom

Znam da velika većina očekuje veću frku, tipa treća osoba... A ja bih dala sve na svetu da je to. To rešavam, znamo već... Ovo je stvar karaktera, a to je nepromenljivo. Da, žao mi je... Ali, nemam ja vremena više da objašnjavam nikome osim Tari stvari koje se podrazumevaju. Žao mi je što smo pokvarili prijateljstvo, ali ja sam verovala da je ta ljubav vredna toga. Nikada više ne možemo biti ni prijatelji, jer ja završavam odnose zauvek. Nikada se nisam vratila ni jednom muškarcu. Zahvalna na svemu što smo uradili... Zahvalna na svakoj emociji koji je on utkao u pesme, kao i svemu što je bio u mom životu. Ovo mi je jedna od težih odluka u životu, ali je neminovna - zaključila je Ana u emotivnoj objavi na svom Instagram nalogu.

Podsećanja radi, Ana Nikolić je nedavno objavila deveti studijski album pod nazivom "Hvala, doviđenja", a na kojem je radio upravo Goran Ratković Rale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading