VAŽNO SAOPŠTENJE OSVANULO NA STRANICI RIBLJE ČORBE! Dan pred sahranu Bore Đorđevića oglasili se članovi benda!

Autor:

Zabava

06.09.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama objavljena je poruka upućena svim fanovima koji žele sutra u Čačku da se oproste od slavnog rokera.

VAŽNO SAOPŠTENJE OSVANULO NA STRANICI RIBLJE ČORBE! Dan pred sahranu Bore Đorđevića oglasili se članovi benda!

Foto: e-stock

Dan uoči sahrane Bore Đorđevića na čačanskom groblju na zvaničnoj stranici benda Riblja čorba na društvenim mrežama objavljeno je zvanično saopštenje i protokol važan za sve one koji žele sutra da se oproste od slavnog rokera.

Bora će na večni počinak biti ispraćen sutra, 7. septembra, na gradskom groblju u Čačku.

Republika

Foto: ATA Images

 

Naime, oni su na zvaničnoj i oficijalnoj stranici Riblje čorbe na Instagramu i Fejsbuku, obavestili poštovaoce Borinog rada i dela, ali i njegove prijatelje o protokolu na dan sahrane.

- Poštovani prijatelji, u subotu 07.09 biće održana komemoracija Borisava Bore Đorđevića u Kulturnom centru Čačak sa početkom u 11 časova. Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku. Opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta - navedeno je u obaveštenju.

Foto: Foto printskrin/instagrm.com/ribljacorbaofficial

 

Porodica i najbliži saradnici i prijatelji, oprostili su se od Bore Đorđevića putem čitulja. Porodica Bore Đorđevića uputila je potresne reči svom voljenom.

Sahrana će se obaviti u subotu, 7. septembra 2024. godine u 14.30 sati na gradskom groblju u Čačku. Opelo je u 14 sati. Primanje saučešća je od 13 sati. Dragi naš, tvoje srce će zauvek kucati s nama. Tvoje pesme zauvek će biti deo nas... Dao si nam pregršt uspomena, kroz koje ćemo te pamtiti. Ožalošćeni: supruga Dubravka, sin Boris, ćerka Tamara, unuk Petar, zet Bojan, snaha Milica, svastika Daša i tašta Nada.

Podsećanja radi, kako je Republika izvestila sa lica mesta, kovčeg sa telom muzičara Bore Đorđevića stigao je u Čačak prethodne večeri oko 22 sata, a dočekao ga je njegov prijatelj iz detinjstva, čuveni čačanski patolog dr Prle Savić. Telo će do sahrane, zakazane za subotu, biti smešteno u kapeli Opšte bolnice Čačak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading