SUZE SAME TEKU! OVO JE UMRLICA BORE ČORBE: Evo kako se porodica oprostila od slavnog rokera (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato tačno vreme sahrane muzičkog velikana.

SUZE SAME TEKU! OVO JE UMRLICA BORE ČORBE: Evo kako se porodica oprostila od slavnog rokera (FOTO)

Foto: Republika, ATA Images

Kovčeg s telom slavnog rokera Bore Đorđevića iz Slovenije put Srbije krenuo je u  prepodnevnim satima specijalnim automobilom jednog beogradskog pogrebnog preduzeća.

Frontmen "Riblje čorbe" preminuo je pre dva dana u Kliničkom centru u Ljubljani, a sada je osvanula i umrlica legendarnog rokera. 

Tu se navodi tačno vreme i mesto njegovog ispraćaja na večni počinak, kao i ožalošćeni.

Supruga Dubravka, sin Boris, ćerka Tamara, unuk Petar, zet Bojan, snaha Milica, svastika Daša i tašta Nada - stoji na umrlici Bore Đorđevića. 

Republika

Foto: Republika

Umrlica Bore Đorđevića

Podsetimo, iz prestonice se telo dalje prebacuje u Čačak, gde će se u subotu organizovati sahrana kao i opelo, o čemu je naš portal već pisao.

Komemoracija će biti održana u Kulturnom centru Čačak, koji se nalazi na Trgu narodnog ustanka sa početkom u 11 časova. Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku, opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta - potvrđeno je za RINU iz kabineta gradonačelnika Čačka.

Legendarni rok muzičar Bora Đorđević preminuo je juče u 72. godini u bolnici u Ljubljani, a njegov odlazak duboko je potresao javnost u Srbiji i regionu. Mnoge poznate ličnosti oglasile se i potresnim rečima oprostile se od velikog Bore, a najteže je naravno porodici.

U oproštajnim rečima koje je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, uputio prijatelju Bori Đorđeviću, nalazi se i ispunjenje poslednje želje proslavljenog rokera, a to je da on bude sahranjen u rodnom gradu. Prvi čovek Čačka i Bora su inače dugogodišnji prijatelji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading