GOGA SEKULIĆ JEDVA NOSI KRAGNU, SAD SE HITNO OGLASILA! Evo u kakvom je stanju folkerka nakon saobraćajke!

Autor:

Zabava

06.09.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvalna sam Bogu što sam živa i što sam bila sama, dok je dete bilo u vrtiću.

GOGA SEKULIĆ JEDVA NOSI KRAGNU, SAD SE HITNO OGLASILA! Evo u kakvom je stanju folkerka nakon saobraćajke!

Foto: eStock Ministarstvo zdravlja

Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobila povrede, a sada je prvi put progovorila o ovom nemilom događaju. Na društvenoj mreži Instagram, Goga je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je njena ruka povijena, a vrat pričvršćen kragnom. 

- Dragi moji, u ponedeljak sam doživela saobraćajnu nezgodu na pešačkom prelazu, gde sam uredno čekala da pređem ulicu. Zahvalna sam Bogu što sam živa i što sam bila sama, dok je dete bilo u vrtiću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 


U Urgentnom centru sam obavila pregled celog tela radi provere. Trenutno se osećam čudno, ali sam svesna, bez krvarenja i preloma, iako sam ugruvana i imam jake bolove.

Želim da apelujem na nadležne organe da reaguju na ponašanje dostavljača hrane. Bahato se ponašaju, voze po trotoarima i ne poštuju saobraćajne znakove. Važno je da zaštitimo našu decu i voljene osobe i sprečimo potencijalno gore ishode.

 

 

Foto: ATAImages, Ministarstvo zdravlja

Goga Sekulić

 



Ostao mi je urezan hladan pogled vozača koji me je udario. Nažalost, sutradan je taj vozač nastavio svoj posao bez ikakvih posledica, što zaista ne mogu da razumem. Na sreću, dobrih ljudi još uvek ima – oni su pozvali policiju i hitnu pomoć na vreme.

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

 



Hvala doktorima i sestrama na profesionalizmu i brzini. Zakazane nastupe i promociju mog novog albuma nastaviću nakon oporavka.

Čuvajte se! Voli vas! 

P.S. Hvala porodici, prijateljima, saradnicima, kolegama i mojim fanovima na podršci i lepim rečima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading