PETRUŠEV ZADUŽIO BROJ! Da li ovo označava KRAJ SAGE? (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situaciju dodatno zakuvao njegov menadžer Miško Ražnatović.

PETRUŠEV ZADUŽIO BROJ! Da li ovo označava KRAJ SAGE? (FOTO)

Foto: Profimedia

Filip Petrušev

Saga oko Filipa Petruševa i njegovog eventualnog povratka u Crvenu zvezdu traje već čitavog leta. Sve je počelo kada je mladi košarkaš viđen kako pregovara sa čelnicima crveno-belih u Beogradu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Situaciju dodatno zakuvao njegov menadžer Miško Ražnatović, poznat po svojim zagonetkama, koje su izazvale različite reakcije među navijačima. Njegova čuvena zagonetka " Ponekad, tokom leta, igrači promene sve, ali ne i boje..." odnosila se na Aleksandra Balcerovskog, što je izazvalo burne reakcije navijača Crvene zvezde.

Nedavno je Olimpijakos objavio sastav za narednu sezonu, a Filip Petrušev se nalazi na tom spisku, što je izazvalo dodatnu neizvesnost oko njegovog mogućeg povratka u Crvenu zvezdu. Navijači su ostali u neizvesnosti i s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije.

Navijači Crvene zvezde nadaju se da će Filip Petrušev postati deo njihovog tima, ali su svesni da situacija zavisi od odluke Olimpijakosa. Obostrana želja postoji, ali konačnu reč će imati grčki klub. U međuvremenu, navijači prate društvene mreže kluba i relevantne sportske portale u nadi da će uskoro dobiti odgovor.


Dok se čeka odluka, neizvesnost ostaje prisutna među navijačima Crvene zvezde. Svi se nadaju da će saga oko Filipa Petruševa uskoro dobiti svoj epilog, a da će taj epilog biti povratak mladog košarkaša u redove crveno-belih. Sve u svemu, ovo je priča koja drži javnost u neizvesnosti, dok se čeka konačan ishod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading