ZBOG BAJAGINE ČITULJE PLAČE CELA SRBIJA! Potresne reči pred ispraćaj Bore Čorbe JEŽE DO KOSTIJU, evo ko se sve OPRAŠTA od rokera (GALERIJA)

Autor:

Zabava

06.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzički svet zavijen u crno!

ZBOG BAJAGINE ČITULJE PLAČE CELA SRBIJA! Potresne reči pred ispraćaj Bore Čorbe JEŽE DO KOSTIJU, evo ko se sve OPRAŠTA od rokera (GALERIJA)

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori, Printscreen

Borisav Bora Đorđević, poznat kao Bora Čorba, preminuo je u 72. godini, što je izazvalo veliku tugu širom regiona. Hospitalizovan je bio u KBC Ljubljana zbog hronične opstruktivne bolesti pluća, s kojom se dugo borio. Njegova smrt duboko je potresla fanove i kolege muzičare, a njegov uticaj na rok muziku ostaje neizbrisiv.

Dan pre sahrane, grad Čačak proglasio je Dan žalosti. U dnevnim novinama objavljeno je mnogo čitulja u čast legendarne rok zvezde, među kojima su posebno zapažene reči oproštaja Momčila Bajagića Bajage i benda "Bajaga i instruktori", kao i Borine grupe "Riblja čorba" i čuvenog Žike Živca.

- Napustio nas je naš voljeni Bora Čorba... Dragi naš Boro! Hvala ti što si bio deo naših života, kao prijatelj i poslovni saradnik. Uvek ćeš biti u našim srcima i sećanjima. Vole te tvoji i zauvek tvoji: Bajaga, Žika, Lokner, Gane, Kićo, Sale, Kuzma, Čukić i Zeko - stoji u čitulji popularnog benda,

- Počivaj u miru, dragi naš Boki. Poslednji pozdrav od tvoje "Riblje čorbe".

Republika

Foto: Printscreen

Čitulje za Boru Đorđevića u dnevnim novinama

- Poslednji pozdrav velikom čoveku - napisao je Živorad Žika Milenković, poznatiji kao Žika Živac, član "Bajage i Instruktora" i jedan od osnivača benda "Babe".

Podsećanja radi, kako je Republika izvestila sa lica mesta, kovčeg sa telom muzičara Bore Đorđevića stigao je u Čačak prethodne večeri oko 22 sata, a dočekao ga je njegov prijatelj iz detinjstva, čuveni čačanski patolog dr Prle Savić. Telo će do sahrane, zakazane za subotu, biti smešteno u kapeli Opšte bolnice Čačak.

Kako smo uspeli da saznamo, tokom poslednjeg ispraćaja na Gradskom groblju, važnu ulogu će imati Hor čačanske Gimnazije, koji će pevati rokenrol himnu "Pogledaj dom svoj, anđele" u čast Bore Đorđevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading