VEĆI ŠOK OD "GUSALA ĐEDOVIH" i "GAĆICA" ZAJEDNO! Goga Sekulić otkrila detalje novog projekta, U IGRI JE VELIKA LOVA!

Autor:

Zabava

19.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica ne prestaje da iznenađuje javnost svojim smelim odlukama!

VEĆI ŠOK OD "GUSALA ĐEDOVIH" i "GAĆICA" ZAJEDNO! Goga Sekulić otkrila detalje novog projekta, U IGRI JE VELIKA LOVA!

Foto: Dejan Milićević

Poznata pevačica Goga Sekulić nedavno je, prilikom gostovanja u emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, otkrila planove za budućnost.

Ona je tada javnosti obelodanila da je otvorila firmu pod nazivom "GS konekcija" koja se trenutno bavi njenom karijerom, ali da u budućnosti planira da se bavi konekcijama i pomaganjem ljudima da se zaposle.

- Otvorila sam firmu ‘GS konekcija’ koja se trenutno bavi mojom karijerom, želim da je sve čisto u smislu poreza, nastupa i tako dalje. Ali, u budućnosti planiram da se bavim konekcijama, u redu je pomagati ljudima da se neko zaposli. Kada je zdravlje u pitanju, nikada ne bih to naplatila, ali danas postoje mnogi biznismeni i biznismenke koje ne umeju da cene pomoć, oni kao nešto rade i imaju novca, a ne mogu da dođu do nekih kontakata, a danas kažu da su konekcije i kontakti nešto najjače - počela je pevačica.

Foto: Dejan Milićević

Goga Sekulić

Ova vest izazvala je veliku pažnju, posebno zbog Gogine izjave da, kada je zdravlje u pitanju, nikada ne bi naplatila pomoć. Takođe je istakla da želi da sve bude "čisto" u smislu poreza i nastupa, ali da postoje mnogi biznismeni i biznismenke koji ne umeju da cene pomoć.

- Ako neko hoće da gostuje na televiziji ili hoće neki marketing, pa to mora da plati! Kao što u novinama morate da platite reklamu za neku firmu. Mene zovu da pitaju da li mogu da im završim reklamu za neki bar, ja to sve završim, a nikada nisam tražila kontrausluge. Dešavalo se da ja nekome završim nešto krupno, i taj neko mi obeća da ćemo zajedno ulagati u spotove, ja kada se setim koliko sam novca ulagala u karijeru, zavrti mi se u glavi. Tako da treba da se prave te kombinacije, ja hoću da pomognem onome ko nema i ko teško živi, a ako neko može, a želi da čapne tvoju lepotu i karijeru, neka dođe u ‘GS konekciju’, mora da plati - dodala je pevačica.

Republika

Foto: Dejan Milićević

Goga Sekulić

Pesma "Gusle đedove"

Pevačica je nedavno objavila novu pesmu pod nazivom "Gusle đedove", što je izazvalo veliku pažnju u javnosti. Ovaj potez Goge Sekulić podigao je prašinu, a javnost je burno reagovala na sam naziv pesme, ništa manje nego na hit koji je Gogu i postavio na pijedestal, a naravno da je u pitanju hit "Gaćice".

Iskustvo u poslovnom svetu

Goga Sekulić je u svojoj ispovesti istakla svoje iskustvo u poslovnom svetu, posebno kada je reč o pružanju usluga kao što su gostovanja na televiziji ili marketing. Ona je naglasila da je spremna da pomogne onima koji teško žive, ali da ceni svoj rad i očekuje da joj se pruži adekvatna naknada za pružene usluge. Ova izjava izazvala je različite reakcije u javnosti, te je ponovo skrenula pažnju na temu vrednovanja rada i usluga u poslovnom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading