ŠOK! Emina Jahović se baškari se luksuzu, A OVO JEDE! Pevačica zaradila milione, pa pokazala SVOJ TANJIR!

Autor:

Zabava

17.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena objava iznenadila mnoge!

ŠOK! Emina Jahović se baškari se luksuzu, A OVO JEDE! Pevačica zaradila milione, pa pokazala SVOJ TANJIR!

Foto: E-stock

Muzička zvezda Emina Jahović već godinama živi na relaciji između Turske i Srbije, redovno deleći svoje trenutke iz privatnog života na Instagramu. Iako se nedavno razvela od Mustafe Sandala, i dalje uživa u luksuzu, ali je nedavno svojom jednostavnošću iznenadila mnoge.

Na svom Instagram profilu, pevačica je nedavno objavila fotografiju svoje večere koja je privukla pažnju javnosti. Umesto uobičajenih luksuznih jela, Emina je odlučila da večera ajvar i crni hleb. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Emina Jahović

"Tako jednostavno kao ajvar", napisala je u opisu fotografije.

Foto: instagram.com/eminajahovic

Eminin obrok

Razvod Emine i Mustafe Sandala zvanično je okončan 6. juna u Istanbulu, nakon 10 godina braka. Prema informacijama turskih medija, pevačica je nakon razvoda dobila značajan deo novca od Sandala. Prema izveštaju turskog lista Haberturk, Sandal je Emini prepustio dve trećine prihoda od prodaje njihove luksuzne kuće u Istanbulu. Spekuliše se da će od prodaje ove vile inkasirati najmanje 3 miliona dolara.

Emina Jahović i Mustafa Sandal bili su jedan od najpoznatijih parova na turskoj i regionalnoj sceni, često u centru pažnje medija i javnosti svojim zajedničkim projektima i pojavljivanjima. Njihov razvod bio je tema brojnih spekulacija i interesovanja kako javnosti, tako i medija.

Iako je razvod označio kraj njihovog braka, Emina nastavlja da živi svoj život u skladu sa svojim vrednostima i preferencijama, što je jasno vidljivo i iz njenog izbora hrane koji je nedavno podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Njen životni stil i dalje privlači pažnju mnogih, a njeni pratioci i fanovi sa nestrpljenjem prate naredne korake i projekte koje će Emina Jahović ostvariti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading